• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalardaki verileri aktarma + Numaratör

Excel Vers. ve Dili
2016
Merhaba,

Ben çalışma sayfalarında ki bilgileri son sayfada ki şablonuma aktarıyorum. Buraya kadar sorun yok

Örneğin

1 sayfadaki bilgileri son sayfadaki şablonumun birinci satırına
2 sayfadaki bilgileri son sayfadaki şablonumun 2 satırına .... şeklinde devam ediyor

sorunum sayfaların üstünde her açılan yeni sayfa için numaratör olacak o numara 1 artacak ve bu döküman kayıt ettiğimde yeniden bu şablonla yeni sıfırdan çalışma yapacağımda en son numaratör kaçta kaldı ise o numaradan 1 fazlası olacak

Örneğin

Elma adında dosyamda 10 sayfa oluştu en son numarator 10 kaldı.
Armut adında yeni dosya oluşturduğumda 3 sayfa onda ilerdim ise son sayfamdaki numaratör 13 olsun.

Burada ayrı dosyalarda x sayfası (sayfa sayısı belli değil dökümandan dökümana farklılık gösteriyor.) kadar her dosyada numarator artmasını istiyorum.

NOT: Son sayfamdaki şablondaki bilgi sayfa sayısına dahil değildir. O sayfada numaratör olmayacak ve numaratörü arttırmayacak

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Merhaba,
Belirttiğiniz durumları örnek bir sayfa üzerinde şekillendirirseniz, yardım almanız daha az kolay olacaktır. Numeratör hakkında şahsen kafama takılan, hangi sayfada hangi hücrede çalışacak, oluşturduğu yeni numara oluşturulan yeni sayfanın bir yerine yazdırılıyor mu?, oluşturulan yeni sayfa manuel olarak silinirse numeratör bundan etkilenmeli mi?

Merhaba, antonio

Çalışma örneklerini

aşağıdaki linkte bulabilirsiniz

https://www.sendspace.com/file/b6rqdk

Kitap 1,2,3,4 - L2 Hücresinde numaratörümüz var

Bu numaratör kitap 1 de 1 sayfamız olduğundan dolayı 1 olmalı
Kitap 2 ise 3 sayfamız var fakat burda numaratöre 1 değilde 2 den başlayıp 3,4,5 şeklinde olmalı
en son kitap 4 geldiğimizde ise bir sayfa olmasına rağmen olması gereken numaratör 10 yazmalıdır

ve başka kitapta eklenirse ondaki sayfa sayısı kadarda numaratör ilerlemeli

Bütün kitaplarda göreceğiniz üzere en son sayfada Toplam bilgiler sayfası vardır bunlarda numaratör olmayacak.

Geri