- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Excel 2003, Türkçe
Herkese kolay gelsin.
Ekli dosyanın "ANA" sayfası "E3" hücresinde yazılın olan tarihi "Boş" sayfa hariç diğer sayfalarda arayacak ve bulunca aşağıdaki kodun kırmızı yerlerindeki bilgileri yine kodda tam olarak yapamadım ama mavi bölümde ilgili adreslere alt alta listelenecek.
Ekli sayfada "E3" e göre gelmesi gereken bilgileri olması gereken şekliyle bir örnek hazırladım.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Ekli dosyanın "ANA" sayfası "E3" hücresinde yazılın olan tarihi "Boş" sayfa hariç diğer sayfalarda arayacak ve bulunca aşağıdaki kodun kırmızı yerlerindeki bilgileri yine kodda tam olarak yapamadım ama mavi bölümde ilgili adreslere alt alta listelenecek.
Ekli sayfada "E3" e göre gelmesi gereken bilgileri olması gereken şekliyle bir örnek hazırladım.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Kod:
With s1
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 4).Value [/COLOR]=[COLOR="Red"] Sheets(i).Cells(2, 2).Value[/COLOR]
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 5).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(7, 2).Value[/COLOR]
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 6).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(3, ActiveCell.Column + 2).Value[/COLOR]
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 7).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(4, ActiveCell.Column + 2) & boş & Sheets(i).Cells(5, ActiveCell.Column + 2)[/COLOR]
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 8).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(ActiveCell.Row, ActiveCell.Column + 1).Value[/COLOR]
[COLOR="Blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 9).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(8, 2).Value[/COLOR]
End With