• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalarda ara-bul listele

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003, Türkçe
Herkese kolay gelsin.

Ekli dosyanın "ANA" sayfası "E3" hücresinde yazılın olan tarihi "Boş" sayfa hariç diğer sayfalarda arayacak ve bulunca aşağıdaki kodun kırmızı yerlerindeki bilgileri yine kodda tam olarak yapamadım ama mavi bölümde ilgili adreslere alt alta listelenecek.

Ekli sayfada "E3" e göre gelmesi gereken bilgileri olması gereken şekliyle bir örnek hazırladım.

Yardımcı olursanız sevinirim...

Kod:
With s1
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 4).Value [/COLOR]=[COLOR="Red"] Sheets(i).Cells(2, 2).Value[/COLOR]
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 5).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(7, 2).Value[/COLOR]
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 6).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(3, ActiveCell.Column + 2).Value[/COLOR]    
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 7).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(4, ActiveCell.Column + 2) & boş & Sheets(i).Cells(5, ActiveCell.Column + 2)[/COLOR]    
[COLOR="blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 8).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(ActiveCell.Row, ActiveCell.Column + 1).Value[/COLOR]    
[COLOR="Blue"].Cells([D31].End(3).Row + 1, 9).Value [/COLOR]= [COLOR="red"]Sheets(i).Cells(8, 2).Value[/COLOR]
End With

Ekli dosyalar

Arkadaşlar dosyanın kod bölümünde de görüleceği gibi bir şeyler yaptım ama sonucu istediğim gibi olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim...

Tutar, isim, kişi no, tc kimlik no geliyor ama dosyano ve icra dairesi adları birleştirilen hücrelerde olduğu için sorun çıkıyor.

Bunu ben çok uğraşarak daha önce yaptım ama sadece sayfa içersindeki tek tarihi bulduğu için ve ona göre kayıtları getirdiğinden revizyona gitmeye karar verdim. Lakin işin içinden çıkamadım. O eksik haliyle de olsa gönderin bakalım kafa yoralım belki buluruz bir yolunu.
Şimdiden teşekkürler...

Eline sağlık sn. dentex
gayet güzel çalışmakta.... Teşekkürler....

Geri