Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapılabilir... ama önce birkaç konuyu netleştirelim.
Veri girdikçe mi aktarsın yoksa butona tıklanınca toplu mu aktarsın.
Aktardığı sayfalarda verilerde değişiklik yapacak mısınız.
Bu kadar çok sayfa olmasına gerek yok. Rapor sayfanız ve örneğin Listele adında bir sayfa ilede çözülebilir.
Listeye sayfasında Parça adını seçip raporla butonunu tıkladığınızda sıralamayı yapabilir.
Ben bir çalışma yaptım. Bir inceleyin.
Rapor sayfası AA kolonu yardımcı olarak kullanıldı. Aktarma yaptıktan sonra bu alana X koyar.
X olan satırlar aktarıldı anlamına gelir. Bunu her çalıştırmada mükerrer aktarmaması için yaptım.
Bu satırlarda değişiklik yapıldığında tekrar aktarması gerekirse X silmelisiniz.
Parça adı sayfalarınız düzensiz. B kolonlarında bazı alanlarda formül var. Bunları temizlemelisiniz.
Yoksa aktarım doğru satırdan başlamaz. ADAPTÖR sayfasını ben temizledim. Testleri bu sayfada yaptım.
Dirsek sayfasını incelerseniz B22:B2670 kadar formül var. Aktarımı direk 2671. satıra yapmış.
Emir Hüseyin ÇOBAN yardımınız için teşekkür ederim,Kod düzgün çalışıyor,sayfalarda A sütununda sıra numarası için =EĞER(B4="";"";EĞER(B3<>"";A3+1;"1")) Formülünü nasıl koda çevirebilirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.