• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arasındaki bilgi güncellemeleri

Excel Vers. ve Dili
Exel 2016 - Türkçe
Merhabalar,

Yine takıldığım bir yer var exel formüllerinde. Acaba Sayfa 1 ve Sayfa 2 de bulan cariler arasında, cari karşısında bulunan açıklamayı sayfa 2'ye nasıl taşırım? Bunu yaparken değişen carileri borç bakiyelerini sayfa 2 için nasıl güncelleyebilirim? Yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Örnek dosyayı aşağıdaki linkten bulabilirsiniz:

http://dosya.co/fyhkcky9ci9i/Borç_Dengesi.xlsx.html

Saygılarımla

Sayfa1 de zaten girilmiş bilgiler mevcut.
Aynı bilgileri Sayfa2 de oluşturmanızın amacı nedir?

Sayfa1 de olup Sayfa2 de olmayan carileri Sayfa2 ye eklenecek mi?

Sayfa2 de olup Sayfa1 de olmayan cariler için bir işlem yapılacak mı?

Sayfa1 de zaten girilmiş bilgiler mevcut.
Aynı bilgileri Sayfa2 de oluşturmanızın amacı nedir?

Sayfa1 de olup Sayfa2 de olmayan carileri Sayfa2 ye eklenecek mi?

Sayfa2 de olup Sayfa1 de olmayan cariler için bir işlem yapılacak mı?

Sayfa 2'de güncel borç bilgisi. Sayfa 1'de ise eski borç... Aynı açıklamayla güncel borç bilgisiyle devam etmek istiyorum. Yalnız, ödeme yapan firmalar siliniyor tabi sayfa 2'de; yani sayfa 1'de olan firma Sayfa 2'de olmayabiliyor. Ya da sayfa 2'de olan firma, sayfa 1'de olmayabiliyor. işin içinden çıkamadığım için yardımınızı rica ettim. Bunu nasıl yapacağım? Hangi formülü kullanmam gerekiyor?

Teşekkürler

Son düzenleme:
Sayfa 2'de güncel borç bilgisi. Sayfa 1'de ise eski borç... Aynı açıklamayla güncel borç bilgisiyle devam etmek istiyorum. Yalnız, ödeme yapan firmalar siliniyor tabi sayfa 2'de; yani sayfa 1'de olan firma Sayfa 2'de olmayabiliyor. Ya da sayfa 2'de olan firma, sayfa 1'de olmayabiliyor. işin içinden çıkamadığım için yardımınızı rica ettim. Bunu nasıl yapacağım? Hangi formülü kullanmam gerekiyor?

Teşekkürler

Düşeyara ile açıklama bilgisi getirilebilir.

Buna biraz daha detaylandırabilir mi siniz?
Anladığım kadarı ise Sayfa1 eski bilgileri Sayfa2 de güncel bilgileri barındırıyor.
Değişen cariler ve borç bakiyeleri Sayfa2 için nereden güncellenecek.
"Bunu yaparken değişen carileri borç bakiyelerini sayfa 2 için nasıl güncelleyebilirim?"

Düşeyara ile açıklama bilgisi getirilebilir.

Buna biraz daha detaylandırabilir mi siniz?
Anladığım kadarı ise Sayfa1 eski bilgileri Sayfa2 de güncel bilgileri barındırıyor.
Değişen cariler ve borç bakiyeleri Sayfa2 için nereden güncellenecek.
"Bunu yaparken değişen carileri borç bakiyelerini sayfa 2 için nasıl güncelleyebilirim?"

Evet Sayfa 1 Eski bilgileri, Sayfa 2 ise güncel bilgileri barındırıyor. Sayfa 2'de güncel bilgilere sayfa 1'deki açıklamaları eklemek istiyorum. Böylece carilerin borçları yenilenmiş olacak, ödeme yapan firmalar tekrar sayfa 2'de yer almamış olacak. Bunun yapabildiğim bir exel tablosu yapmak istiyorum, ama çok bilgim olmadığımdan dolayı öğrenmeye çalışıyorum nasıl yapıldığını.

Geri