• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfalar arası verilerin değişimi

Excel Vers. ve Dili
2007
sayfa 1'e isimlerin karşılarına rakamlar girilecek. sayfa 2'de bu rakamlardan büyük olanı üste geçecek. sayfa 1 deki rakamlar değiştikçe sayfa ikideki sıralamada değişecek. bununla iligili bir formül varmıdır. Şimdiden teşekkürler

sayfa 1
x 2
y 3
z 1

sayfa 2
y 3
x2
z1

olarak değişecek.

=MAK ve =düşeyara ile ornekleme yapabılırsın ama tam olarak ne yapmaya calıstıgını anlamadım bır dosya eklermısın ok

ok anladım bunu yapmak için formule ihtiyacınız yok excel ile Sayfa 1 üzerinde bir pivot tablo olusturup Satışı büyükten küçüğe sıralamak yeterlidir ancak baska bır ıslem ıcın boyle bır seye ıhtıyacınız varsa o zaman sayfa 2 de =ETOPLA(Sayfa1!B:B;Sayfa2!B:B;Sayfa1!C:C) ıle değerlerınızı getırdıkten sonra buyukten küçüğe sıralayın.
ıyı gunler.

ok anladım bunu yapmak için formule ihtiyacınız yok excel ile Sayfa 1 üzerinde bir pivot tablo olusturup Satışı büyükten küçüğe sıralamak yeterlidir ancak baska bır ıslem ıcın boyle bır seye ıhtıyacınız varsa o zaman sayfa 2 de =ETOPLA(Sayfa1!B:B;Sayfa2!B:B;Sayfa1!C:C) ıle değerlerınızı getırdıkten sonra buyukten küçüğe sıralayın.
ıyı gunler.

eksik bilgi verdiğim için özür dilerim.
sayfa 1 deki rakamlar anlık değişecek onlar değiştikçe
sayfa 2 deki sıralamada değişecek. sayfa 1 de ilk sırada olan rakamı değiştikçe sayfa 2 deki sıralamadaki yeride değişecek bununla alakalı bir formül varmı?

En azından hangi formülle yapabilirim bir bilgi verebilirmisiniz.

Geri