• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar Arası Veri Aktarma

Excel Vers. ve Dili
Office 97 - tr
Office 2007 - tr
Merhabalar;
Siteye uzun zamandır üyeyim ve excel hakkında bir yardıma ihtiyacım olduğu zaman hemen istediğimi bulabiliyorum. Öncelikle bunun için katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunarım. Birkaç sayfadan oluşan bir veri datam var (Bu sayfaları farklı sayfalardan gelişmiş filtre makrosu ile getirmiştim.) Bu veri datalarını tek bir sayfaya toplamak istiyorum. Ekte eklediğim dosya örnektir. 1 ve 2. sayfadaki verileri makro ile Filtre sayfasına 2 satırdan itibaren eklemek istiyorum. Asıl dosyam uzun listelerden oluşan 7-8 sayfalık veri dosyası, bu yüzden son satır olaylarını çözemiyorum.

Not: Sitede uzun süre araştırma yaptım ama tam olarak istediğime ulaşamadım ve birleştirme yapamadım.

Acil olarak yardımcı olurasanız çok memnun olurum.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Merhaba

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim Zafer Bey, asıl dosyamda deneyeceğim, bir sorun çıkarsa tekrar iletişime geçerim.

mrb. çözüm için teşekkür ediyorum. listele.xls dosyasındaki tüm sayfaların verilerini birleştiriyor. Benim de bir isteğim olacak, sadece belirlediğimiz sayfaların verilerininin listelenmesi. Teşekkürler

Merhabalar,
Zafer bey elinize sağlık.
Bir de her sayfayı ayrı ayrı listeleyebilirmiyiz A1 ile S60 arasında olan bilgileri, T1 hücresine sayfa seçim listesi ile seçtiğimiz sayfaya ait tek tek bilgileri getirebilirmiyiz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Yb®

yardım sever arkadaşlar sorumu atladılar. Yukardaki isteğimin gözden geçirilmesini profesyonel arkadaslardan istirham ediyorum

hocam örnek dosyayı ekledim. çalışma kitabımda 3 sayfa var. listele butonunu tıkladığımda sadece 1 ve 2 inci sayfaları listelemek istiyorum. sayfa 3 ü sil gitsin demeyin sakın :)... ilginiz için teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
http://www.excel.web.tr/f48/makro-ile-syradaki-bo-satyra-yapy-tyrma-t116724.html

Sayın "Sn.Murat OSMA" nın yukardaki linkte verdiği cevapla sorunu hallettim.

Listele.xls dosyasındaki kodu aşağıdaki şekilde değiştirdim.
Not : Sadece (((If SAYFA.Name <> "Filtre"))) yanına (((And SAYFA.Name <> "3" Then))) eklemesi yaptım

Sub ÖZET_RAPOR1()
Dim SAYFA As Worksheet, SATIR As Long, X As Long

Application.ScreenUpdating = False

With Sheets("Filtre")
.Range("A2:g65536").ClearContents

For Each SAYFA In ThisWorkbook.Worksheets

SATIR = Sheets("Filtre").Cells(65536, 1).End(3).Row + 2

If SAYFA.Name <> "Filtre" And SAYFA.Name <> "3" Then
For X = 2 To SAYFA.Range("B65536").End(3).Row
.Cells(SATIR, 1) = SAYFA.Cells(X, 1)
.Cells(SATIR, 2) = SAYFA.Cells(X, 2)
.Cells(SATIR, 3) = SAYFA.Cells(X, 3)