Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz lütfen. mesela bir örnek vererek daha kolay anlaşılması mümkün. yapmış olduğunuz açıklamada kafama bir çok soru takıldı.
merhabalar
sayın A1982K58
Anladığım kadarıyla birşeyler yapmaya çalıştım. Dosyanız ektedir. Sadece bir sayfayı uyarladım diğer sayfalara uyarlamanız için sarı renge boyadım. İyi çalışmalar
Merhaba, örnek bir dosya hazirladim sorunuma iliskin. Ben 1. sayfadaki ve 2. sayfadaki verilerimin 3.sayfada güncelleme butonlariyla 3.sayfaya aktarilmasini istiyorum. Ancak makroda iyi olmadigim icin cok basit bir kod yazdim ve sayfamdaki baglantilari,renklendirmeleri tümüyle birebir kopyalamam lazim yapamadim.(1. sayfada kosullu bicimlendirme var ve konu basliklari renkli,baglantili linkleride aktarmaliyim) Ve ikincisi, sutünlari örnekte A:E arasi olarak gösterdim ancak ben araya sutün ekleyebilirim bu yüzden kodu yazarken 3. sayfa üzerindeki 2.sayfanin kopyasi 1. sayfanin son sutünu nerde bitiyorsa bi sonraki bos sütundan baslamali olmali. Lütfen yardimci olabilir misiniz? Simdiden cok tesekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.