• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası veri aktarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akmes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Turkçe
Merhaba;

Fabrikamızda sevkiyat bölümünde tuttuğumuz bir raporu her gün tek tek ilgili firmaların kartlarına işliyoruz.Bu çok zamanımızı alıyor.Günlük bir rapor olduğundan
tek bir dosya altında hergün bir sayfaya kopyalayıp diğer ilgili firma sayfalarına makro yardımı ile dağıtıla bilir mi diye düşündüm.
Ekteki excel sayfasında ilgili örnek mevcuttur.Rapor sayfası günlük olarak tutuluyor.Gün sonunda aktar makrosu ile ilgili firma sayfalarına ilgili kayıtların aktarılmasını amaçlıyorum. D sütununa göre (FABRIKA_CARI_ISMI)ilgili hücredeki
ilk kelime ile eşlenen sayfaya aktarım olmasını istiyorum. I sütunu (YUKLENEN_KG
) boş ise o kayıt aktarılmayacak.Aktarım sağlanacak şartları sağlıyorsa,C sütunundaki (FAB_IRS_NO) eğer boş ise yerine A sütunundaki numara alınacak.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
Not: deneme girişi yaptıktan sonra (yanlış kullanımı önlemek için) "sayfaları temizle" butonunu ve gerekirse ilgili makroyu silin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
Not: deneme girişi yaptıktan sonra (yanlış kullanımı önlemek için) "sayfaları temizle" butonunu ve gerekirse ilgili makroyu silin.
İyi çalışmalar.

Üstadım harikasınız,elinize, emeğinize sağlık çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Üstadım, bu çalışmayı bendeki dosyaya aktardım.M sütununda Başvuru hatası veriyor neden kaynaklandığını çözemedim sıkılarak yine yardımınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Uygulamayı taşırken yapısal değişiklikler yapmışsınız.
Eki deneyin ve ilk sayfadaki uyarıyı dikkate alın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Uygulamayı taşırken yapısal değişiklikler yapmışsınız.
Eki deneyin ve ilk sayfadaki uyarıyı dikkate alın.
İyi çalışmalar.

Üstadım tekrar,tekrar çok teşekkür ederim.Çok açıklayıcı olmuş,emeğinize sağlık.

Geri