• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar Arası Veri aktarımı sorun (yardım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fhkoksal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2016 excel
Arkadaşlar çalıştığım şirkette günlük satışlardan oluşan vadeleri program dışında bi excelde de takip etmek istiyorlar bu yüzden bir ana menü görüntü ekranı ve bir aylık yanyana dizi olan ikici bir sayfadan oluşan bir kitap oluşturdum ancak bunu gün gün ayrı ayrıda yapabilirim. olabilitesi varsa . ana menüden yazılacak ogün kü kayıtları ilgili günlere atarak sonradan takip edilebilir bir hale getirmek istiyorum ancak hiç kod bilgim yok acaba BUNU PROJE OLarak kabul edip yardımı olabilecek arkadaşlar mevcut mu acacaba.

Ekli dosyayı görüntüle DENEME.xlsx

bir yardımcı olursanız duaciniz olurumn

bütün gözler üzerimde bunu halletmem lazım bir şekilde

Alternatif olacak bir dosya eklidir.
İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

Güzel bir alternatif olmus ancak günlerin benim yolladığım gibi ayrıntılı olup cari listesinde kimlerden alınacağının görülmesi gerekiyordu

ben dün biraz çalıştım sadece bilgi girişi olayını aslında hallettim ancak şimdide ödemelerin alınacağı günlerin listesi olduğu için ikinci sayfa , bu seferde carilere çıkış tarihlerini çağırarak listeleyecek bir sayfa daha eklemem lazım onu nasıl yapacağımı bilemiyorum galiba makro gerekiyor ama onu beceremedim son hazırladığım hale bir bakın isterseniz ekteki dosyaya yardımcı olursanız bunun üstünden çok yardımcı olmuş olursunuz .

Ekli dosyayı görüntüle Mart Ayı Tahsilat Ödeme Takip.xlsm

şu an ki hali değişmeyecek şekilde malın satış tarihi ile yani sütundaki teslim tarihine göre çağırabileceğim bir şekilde yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

yardımcı olabilecek bir üstad yok mudur ? acaba ?

Fikri olan yok mu ???

Geri