Soru sayfalar arası veri aktarımı hak.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 365 ProPlus
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-01-2025
merhaba arkadaşlar

asağıda eklediğim dosyada sayfa1 de müşteri teklifimiz var. formul sayfamızdada iş emri örneğimiz var ben sayfa 1 deki verileri formul sayfasına orada belirttiğim düzende aktarım yapmalı. birde formul sayfasında yazdır butonu var buraya bastıgımda benden sıra no istesin ve benim girdiğim sıra noya ait butun iş emirlerini yazdırması gerekmekte. dosyada sayfalar içerisine açıklama yazdım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
18-01-2025

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sıra no hangi sayfada ve hücrede oluyor?

Excel Vers. ve Dili
18-01-2025
formul sayfasında 1 emirde d6 da sayfa1 dede L
1 de

Excel Vers. ve Dili
18-01-2025
hocam tekrar merhaba elinize sağlık formul sekmesinde sıra no istememin nedeni dosya örnekti formulde çok fazla iş emri olacak yani her yeni teklifi formulde aşağı doğru sıralayacak. birde yanlış anlattım sanırım düzelteyim dedim her iş emrini ayrı bir sayfaya basması gerekiyor a5 fontu olabilir mesela

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Örnek dosyanızda birden fazla iş emri olacak şekilde (mümkünse benim gönderdiğim dosyada data sayfası üzerine) revize ederek yeniden yükleyin.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
18-01-2025
günaydın arkadaşlar

dosyanın son halini ekte yolladım. üzerinde kendi anladığım kadarı ile biraz değişiklik yaptım. dosya sayfasında eksiğim kalmadı sadece formul sayfasında yazdır dediğimde sıra no istesin orneğin ben 1941 sıra noyu girdiğimde ona ait olan 5 iş emrini 5 ayrı sayfaya basabilirmi. 5 rakamı temsilidir. sayı sıra noya göre değişebilir. ekteki dosyaya 3 farklı sıra nosu olan iş emirleri ektedim. tabi bu iş emirleri surekli artarak aşağı doğru devam edecek. dosyaya ek olarakta müşteri sayfası ekledim. data sayfasındaki müşteri bilgileri aktar dediğimde müşteri sayfasına aktarılıyor. buradanda yazdırma konusunda faydalanabiliriz.

Ekli dosyalar