• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası toplamı bulma ve kişi ekleme

Excel Vers. ve Dili
2010 microsoft ofis
Herhese merhaba benim sorum şu şekilde olacak diğer sayfalardaki toplam not ortalamalarını, sayfa 1 deki toplam not ortalamasına yazsın (tabi sayfa 5 yada sayfa 6 oldugunda bu toplama ve kişi ekleme otomatik devam etsin )ve sayfa 1 de olan bazı şahıslar var onların altına diğer sayfalarda yeni eklenen olursa bu yeni şahısları sayfa 1 de can'ın altına yazsın ve genel not ortalama toplamını bulsun... ilginize şimdiden teşekkür ediyorum...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yani altta ekteki dosya kalanları bulma tam olarak istediğimi açıklıyor, birde kişileri otomatik sayfa 1 eklese cok güzel olacak yardımlarınızı beklıyorum...

Son düzenleme:
kişi eklemeye gelınce şimdi bana notlar geliyor belkı 40, 50 oğrencının notları benım yaptıgım işlem sayfa 1 de bir lıstem var, hocanın bana ulaştırdıgı dosyaları alıp sayfa 2 ye 3 atmak yenı öğrencı olabılıyor sınava gırmeyen lerde var tabı yanı ben tek tek bakıp eklemede yapmak yerine oradan ve bu verılerı sayfa 1 entegre etmek istiyorum . yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

Merhaba;
Sorunuzu tam net anlamasamda birşeyler yaptım.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Not: Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

muygun hocam ilginize teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş bir kaç detay var yalnızca onları size sorucam pm yoluyla hoşçakalın ...
Saygılarımla...

Geri