• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası şartlı aktarım yapma

Zaten kodların bir kısmı ana sayfanızda tarih sütunlarındaki verileri
(aslında tarih değil, aynı şey devam edenlerlerde de vardı sanırım) tarihe dönüştürmekle ilgili.
Sanırım verileri başka kaynaktan kopyala yapıştır ile alıyorsunuz.
Belgenin yeni halini gözden geçirip test ediniz.
Ziyaret ve devam edenler sayfasına orijinal verilerinizi yapıştırın ve düğmeleri test edin.

Sorun olursa (biçim, değer vs), dosyayı sorunlu haliyle kaydedip tekrar eklerseniz iyi olur.

Şablon demişken hücre birleştirmeleri orijinal verilerinizden kaynaklanmıyorsa;
mümkün olduğunca hücre birleştirmekten kaçınmanızı önerebilirim.

Sağlıcakla.

Ömer bey son eklediğiniz dosyada yine worksheetfunction sınıfının match özelliği alınamıyor hatasıni veriyor anlayamadım. Birde ziyaret anasayfasinda veri yokken devam edenlerden ekleme yapamiyorum type mistake hatası veriyor neden olabilir

Merhaba.
Yeni dosya ekte.
Dosya içerisine küçük bir not yazdım.
Sorun çıkarsa sorunlu şekliyle kaydedip foruma eklerseniz, sorunu da görmüş oluruz.

Ekli dosyalar

Sona ermişleri çıkar dediğimde sona ermişleri aktarıyor ama Border sınıfının LineStyle özelliği kurulamıyor hatasını veriyor. Debug dediğimden

z.Range("D10:Z" & z.[X65536].End(3).Row).Borders.LineStyle = xlContinuous

satırında hata olduğunu gösteriyor.

Uygulamanın farklı diğer bölümlerinde sıkıntı görünmüyor. Ellerinize sağlık teşekkür ederim.

Sona ermişleri çıkar dediğimde sona ermişleri aktarıyor ama Border sınıfının LineStyle özelliği kurulamıyor hatasını veriyor. Debug dediğimden

z.Range("D10:Z" & z.[X65536].End(3).Row).Borders.LineStyle = xlContinuous

satırında hata olduğunu gösteriyor.

Uygulamanın farklı diğer bölümlerinde sıkıntı görünmüyor. Ellerinize sağlık teşekkür ederim.
Tekrar merhaba.
Ben denemeler yaptığımda bir sorun göremiyorum.
Daha evvel birkaç kez yazdım ama sanırım fark etmediniz.
Bahsettiğiniz satır sadece kenarlık için var.
Çok gerekli değilse o satırı silebilirsiniz veya sol başına TEK TIRNAK ekleyerek o satırı çalışmaz hale getirebilirsiniz.
Ya da sorunlu haliyle dosyayı kaydedip tekrar eklerseniz bakarım.

Sona ermişleri çıkar deyince bu hatayı veriyor. dosya ektedir. teşekkür ederim.

Ömer Bey ayrıca son bir şey rica edebilirmiyim.
Ziyaret sayfasında BC , BD ve BE sütunlarında Ziyaret Sayısı, ilçe ve Grup no olarak sütunlar oluşturdum.Yapmak istediğim şey G8 hücresinde belirtilen ay döneminde ziyaret-1 ve ziyaret-2 sütunlarındaki aylar ile karşılaştırılıp göre G12 den başlayıp aşağı kadar olan sütundaki ilçelerden kaç tane olduğunu BC sütunundaki ilçenin yanına yazdırmak istiyorum. Buna görede o dönemdeki ziyaret sayılarını gruplara ayırırken adil bir şekilde ayırmak için BD sütunundaki ilçelerin yanından BE sütunundaki grup noya 1 veya 2 rakamını yazdırmak istiyorum.

Son düzenleme:
Geri