Üstadlardan Ricam,
-Gelişmiş filtre ile Sayfalar arası veri aktarımı yapıyorum ama benim istediğim aktarımların alt alta gelmesi.Gelişmiş filtre farklı satırlara aktarım yapmakta.
-Ayrıca sadece "diğer" sayfasındaki veriyi bir satır boşluk bırakılarak bir alt satıra aktarılması.
-Şöyle bir durum da var. ben buna uygun dosyayı Excel 2010 da kullanıyorum.data ikiyüzbin satır.Gelişmiş filtre ile yaptığımdan en az 5 dk.bekletiyor.Daha hızlı şekilde alınabilmesi sağlanırmı?
Gerekirse dosyayıda eklerim.
Yardımcı olan ve yol gösteren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
-Gelişmiş filtre ile Sayfalar arası veri aktarımı yapıyorum ama benim istediğim aktarımların alt alta gelmesi.Gelişmiş filtre farklı satırlara aktarım yapmakta.
-Ayrıca sadece "diğer" sayfasındaki veriyi bir satır boşluk bırakılarak bir alt satıra aktarılması.
-Şöyle bir durum da var. ben buna uygun dosyayı Excel 2010 da kullanıyorum.data ikiyüzbin satır.Gelişmiş filtre ile yaptığımdan en az 5 dk.bekletiyor.Daha hızlı şekilde alınabilmesi sağlanırmı?
Gerekirse dosyayıda eklerim.
Kod:
Sub Makro1()
'
' Makro1 Makro
' Makro Adem tarafından 02.12.2012 tarihinde kaydedildi.
'
'
Sheets("HEPSİ").Select
Columns("D:P").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Range("D1").Select
If Range("a2") = 99 Then
Range("a2").Delete
End If
If Range("a2") < 99 Then
Sheets("sayfa1").Range("A2:M17").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, _
CriteriaRange:=Range("A1:A2"), CopyToRange:=Range("D3"), Unique:=False
Sheets("sayfa2").Range("A2:M17").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, _
CriteriaRange:=Range("A1:A2"), CopyToRange:=Range("D25"), Unique:=False
Sheets("sayfa3").Range("A2:M17").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, _
CriteriaRange:=Range("A1:A2"), CopyToRange:=Range("D40"), Unique:=False
Sheets("Diğer").Range("A2:M17").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, _
CriteriaRange:=Range("A1:A2"), CopyToRange:=Range("D65"), Unique:=False
End If
End Sub
Yardımcı olan ve yol gösteren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.