• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfalar arası hücre biçimini alarak kopyalama

Excel Vers. ve Dili
offic 2003 TR
Merhabalar arkadaşlar,

7 saattir bilgisayarın başında bununla uğraşıyorum, bilgim ileri düzeyde olmadığından beceremedim ve rica edersem yardımınıza ihtiyacım var.

ekte verdiğim tabloda sadece sayfa 1 de çalışıyorum,
sayfa 1 de ocak ayında başlarken liste, sayfa 2 de ise ocağı en alta alarak şubattan başlıyor, diğer sayfalarda bu şekilde en üsteki ayı en alta atarak devam ediyor..

ben sayfa 1 de girdiğim bilgileri ayına göre diğer sayfalarada yazmasını istiyorum ama hem hücre biçimi boyutu, hemde yazı rengini gibi özelliklerinide almasını istiyorum.
=sayfa1!c2 komutunu kullanınca sadece içeriği alıyor hücre boyutu yada rengi gibi diğer özelliklerini almıyor, bunu komutla yapabilirmiyim yoksa makromu lazım acaba, işin içinden çıkamadım arkadaşlar..
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...

Ekli dosyalar

Merhaba,

Forumumuza hoşgeldiniz.

"=......" kullanarak sadece veriyi alabilirsiniz. Biçimle beraber veriyi almak için makro kullanmanız daha uygun olur.

Mesela aktarmak istediğiniz satıra çift tıkladığınızda istediğiniz sayfaya kopyalatarak aktarabilirsiniz. Böylece biçimiyle aktarılmış olur.

Hoşbulduk, ilginiz için teşekkürler Korhan Bey,
dün baya bir uğraştım ama makrolar zorladı beni anlamadım hiçbirşey ve yapamadım :)) zaten işimi şuan kopyala yapıştırla sürdürüyorum ama her sayfada ay bir alt sütüna düştüğü için, her sayfaya bu işlemi yapıyorum işim uzuyor halbuki ilk sayfadan çekce diğer sayfalar herşeyi işim çok daha kolay olacak, anlaşılan böyle devam teşekkürler..

Geri