• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfalar arası (boş satır bırakmadan) sıralı veri aktarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan itas59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili dostlar, ardışık sıra numaralı karışık bir veri girişi sayfasından farklı raporlar almak istiyorum. Örneğin formatları farklı olan bu raporlardan biri veri girişinde bir sütuna girilen x ler için olacak. diğer bir rapor başka bir sütundaki y ler için olacak gibi.

Çalışma dosyam ve beceremeyip sizden yardım beklediğim konuları içeren taleplerim ektedir. İlgilenecek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı inceleyiniz.
Bazı birleştirilmiş hücreler, formüllerin uygulanabilmesi için açılmıştır.
Formatları kendi istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Fakat bir yerde takıldım. Sizin sadece ilk satırlarda belirli hücrelerde uyguladığınız formülleri farklı sayfalarda alt satırlara veya yan sütunlara kopyaladığım zaman çalışmıyor ve formülün başındaki { ifadesi kayboluyor. Sizce ne yapmalıyım

Merhaba İyi Çalışmalar

Hücreyi Seçin

Shift + Ctrl + Enter Tuşuna Basın.

Yardım eden arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ederim. Ancak dosyamızın 2013-G adlı çalışma sayfasında A, B, C ve D sütunlarında en üste yazdığım formülü (satırlar birleşik olduğundan) aşağıya doğru çekerek doğru sonuçları alamıyorum. Önerdiğiniz formülün birleştirilmiş satırlara da aynen tekli satırlara uygulandığı gibi kullanımı mümkün ise lütfen yardım eder misiniz.

Yardım eden arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ederim. Ancak dosyamızın 2013-G adlı çalışma sayfasında A, B, C ve D sütunlarında en üste yazdığım formülü (satırlar birleşik olduğundan) aşağıya doğru çekerek doğru sonuçları alamıyorum. Önerdiğiniz formülün birleştirilmiş satırlara da aynen tekli satırlara uygulandığı gibi kullanımı mümkün ise lütfen yardım eder misiniz.

Birleştirilmiş satırlarda kopyalama yapmanız , yanlış sonuç verir.
Zaten bu nedenle bazı birleştirilmiş satırlarınız açılmıştı.
Tavsiyem: Birleştirilmiş satırlarınızı açarak kopyalama işleminizi yapın, gerekirse görsel açıdan satır genişliğini arttırın.

Geri