• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası geçiş

Excel Vers. ve Dili
türkçe microsoft office exel 2003
Merhaba arkadaşlar Eczaneyle alakalı reçete takip ve günlük satış tablosu yapıyorum. Sayfa 1'de her satırın altında toplamları var ama detaylı ben bu toplamların sayfa ikide genel olarak görünmesini istiyorum yani sayfa 1'e yazdığım rakamlar altta toplandığında aynı zamanda sayfa 2'deki genel tobloya yazılacak ama o toplamı sayfa 2 de istediğim yere nasıl yerleştireceğim bilmiyorum acil yardım lazım

şimdiden teş ederim...

Sayfalar arası geçiş acil yardım

Merhaba arkadaşlar Eczaneyle alakalı reçete takip ve günlük satış tablosu yapıyorum. Sayfa 1'de her satırın altında toplamları var ama detaylı ben bu toplamların sayfa ikide genel olarak görünmesini istiyorum yani sayfa 1'e yazdığım rakamlar altta toplandığında aynı zamanda sayfa 2'deki genel tobloya yazılacak ama o toplamı sayfa 2 de istediğim yere nasıl yerleştireceğim bilmiyorum acil yardım lazım

şimdiden teş ederim...

Örnek bir dosya eklerseniz, daha kolay yardım alabilirsiniz.

Sayfa adlarının Sayfa1 ve Sayfa2 olduğunu, Sayfa1' deki toplam bölümünün F11 hücresinde olduğunu farz edersek Sayfa2 kısmına geçin ve =Sayfa1!F11 yazın kafii..

Sayfalar arası veri aktarımında tekrar yardım

Kardeş söylemiş olduğun kod normal çalışma sayfasında işe yarıyor ama ben sayfaların isimlerini değiştirdim o şekilde denediğimde çalışmıyor. Çalışmayı ekliyorum bi bakarsan sevinirim

merhaba

hangi veriyi nereye yazacağınız anlaşılmıyor.

hangi hücrede yazacaksanız hücreyi seçin ve = "eşittir" yazın, sonra hangi kitap, sayfa, hücre olursa olsun farketmez, getireceğiniz hücreyi tıklayın ve entere basın. 2. sayfanın A2 hücresine 1. sayfanın A1 hücre değerini almak istediğimizi düşünürsek formül =sayfa1!A1 şeklini alacaktır.
formüller şu şekilde görünecektir.
=[Kitap1]Sayfa1!A1 başka çalışma kitabında ise
=Sayfa1!A1 aynı çalışma kitabı başka sayfada ise
=A1 aynı sayfada ise

benzer şekilde araya "+", "-", "*", "/" yazarak aritmetik işlemler yapabilirsiniz.

Kardeş söylemiş olduğun kod normal çalışma sayfasında işe yarıyor ama ben sayfaların isimlerini değiştirdim o şekilde denediğimde çalışmıyor. Çalışmayı ekliyorum bi bakarsan sevinirim

Sanırım yapmak istediğiniz böyle bir şeydi.

Kolay gelsin.

Merhaba,

Bir örnekde benden olsun..

Genel Sayfasında C2 hücresine,

Kod:
=DOLAYLI(KIRP("'"&$A2&" 2008'!"&ADRES(33;SÜTUN())))

Formülünü yazarak formülü tablodaki diğer hücrelere kopyalayınız..

Bu formülün doğru çalışması ise dikkat etmeniz konu Sayfa düzeniniz bütün sayfalar için aynı olmalıdır..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim işimi gördüm saolun TASARIM arkadaşım sana ayrıca teş ederim

sayfalar arası geçiş

Merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum
2gündür sayfada gezinti yapıyorum fakat denemelerimde başarılı olamadım.
Benim ihtiyacım anasayfada alt alta müşterilerim olacak
üst sütunda aylara göre müşteri bakiyelerini otomatik getirmeye çalışıyorum getiremiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? çalışma dosyasını ek de gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum
2gündür sayfada gezinti yapıyorum fakat denemelerimde başarılı olamadım.
Benim ihtiyacım anasayfada alt alta müşterilerim olacak
üst sütunda aylara göre müşteri bakiyelerini otomatik getirmeye çalışıyorum getiremiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? çalışma dosyasını ek de gönderiyorum.

Merhabalar;
Sorunuzu yeni bir konu açarak sormanızı tavsiye ederim, çünkü konu başlığı ile sorduğunuz soru farklı!

Yeni konuyu nerden nasıl açılıyor bana yardıncı olurmusunuz.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Geri