• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfadan sayfaya veri transferi

HALIL İBRAHIM Kardeşim
Dosyanı senin işstediğin gibi hazırladım.
Ayrıca Her ay için mesai günleri değişeceğini düşünerek onuda ekledim.
Bir kontrol et..
Üzerinde tartışırız..

Ekli dosyalar

Abi çok teşekkür ederim sağolasın çok çok güzel iş emrine göre rapor çok güzel olmuş aylık mesai gün sayısı çok güzel düşünmüşsün.Fakat daha önceki yaptığın gibi ustaya ve danışmana göre olan raporu göremedim abi "Formu aç" tuşu vardı bilgilendirirsen sevinirim abim..

Abi çok teşekkür ederim sağolasın çok çok güzel iş emrine göre rapor çok güzel olmuş aylık mesai gün sayısı çok güzel düşünmüşsün.Fakat daha önceki yaptığın gibi ustaya ve danışmana göre olan raporu göremedim abi "Formu aç" tuşu vardı bilgilendirirsen sevinirim abim..

Bunda Verileri Formla giriş yapmıyorsun.
İsteğin üzerine form koymadım üzerinde oynama yapabilmen için.

ustaya ve danışmana göre olan raporu göremedim abi
Şimdi göreceksin önceki dosyada unutmuşum...

Ekli dosyalar

Sayın Halilİbrahim ve Mustafa Mutlu;

Günaydın. Arşivime ekliyeceğim bir örnek..

Emek, paylaşım ve katkılarınız için teşekkürler.

MUSTAFA ABİ kelime bulamıyorum söyleyecek, sözün bittiği yerdesin abi..:)
Çok güzel abi yaa Allah razı olsun...Eline emeğine sağlık büyüksün abi..
Bak başkalrıda nasipleniyor helali hoş olsun tabi sende helal edersen abi:))
Ama ufak bir sorum olacak abi müsadenle: Hani konuştuğumuz Usta 2 ve usta 3 yazacak olursam nasıl yapayım hangi mantıkla gideyim..

Merhaba sizede Günaydın Sayın Assenucler,
Asıl Biz Teşşekür ederiz böyle bir siteyi ayakta tuttuğunuz için, ayrıca katkıda bulunanlarada bu sitenin yöneticilerinede çok Teşekkür ediyoruz.
Halka hizmet Hak'ka Hizmet'tir.

MUSTAFA ABİ kelime bulamıyorum söyleyecek, sözün bittiği yerdesin abi..:)
Çok güzel abi yaa Allah razı olsun...Eline emeğine sağlık büyüksün abi..
Bak başkalrıda nasipleniyor helali hoş olsun tabi sende helal edersen abi:))
Ama ufak bir sorum olacak abi müsadenle: Hani konuştuğumuz Usta 2 ve usta 3 yazacak olursam nasıl yapayım hangi mantıkla gideyim..

Helal Olsun Kardeşim Ne demek..
Birilerine faydamız oluyorsa ne mutlu bize..

Buradan anladığım
Bir araca iki yada daha fazla usta bakarsa nasıl olacak.

bu durumda Bir araca kaç ustanın baktığını
Danışman aynı olacağı için onun raporunda görebilirsin.
Usta değiştiği zaman İş emrinde değişiklik yapmıyorsan iş emri raporundan görebilirsin.

Aynen öyle yapıyorum abi çok sağolasın.Evrakları işlemeye başladım bile :) ekte gönderdim size abi.Fakat çok küçük bir sorum var Abi.Araya bir sütun açmam gerekti nasıl açabilrim biz açmaya çalıştık, hücreleri birer kaydırdı.Heralde son bir müdehale gerekiyor abi.Çok rica ediyorum buda şunun için gerekli; İlerki hücrelerde bulunan elektrikçi ve rotçu var abi onun toplamlarını performans sayfasında görebilmek için.Ben hem ekledim hem formülledim abi performasn raporunda bir sıkıntı yok.
Sadece rapor aldığımızda hazırlanan rapor sayfasına araya 2 sütun açtığım için kaydırarak atıyor abi...Ben Beceremedim abi, bakarsan çok memnun olurum..
Teşekkürler..

Son düzenleme:
Aynen öyle yapıyorum abi çok sağolasın.Evrakları işlemeye başladım bile :) ekte gönderdim size abi.Fakat çok küçük bir sorum var Abi.Araya bir sütun açmam gerekti nasıl açabilrim biz açmaya çalıştık, hücreleri birer kaydırdı.Heralde son bir müdehale gerekiyor abi.Çok rica ediyorum buda şunun için gerekli; İlerki hücrelerde bulunan elektrikçi ve rotçu var abi onun toplamlarını performans sayfasında görebilmek için.Ben hem ekledim hem formülledim abi performasn raporunda bir sıkıntı yok.
Sadece rapor aldığımızda hazırlanan rapor sayfasına araya 2 sütun açtığım için kaydırarak atıyor abi...Ben Beceremedim abi, bakarsan çok memnun olurum..
Teşekkürler..

Mustafa abi sakın zahmet etme ben şimdilik hamdolsun yaptım abi..
Sağolasın herşey için herhangi bir sıkınta ilminden istifade ettirirsen bize memnun oluruz.Selametle

Geri