HALILİBRAHIM
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2007
tr.
Veri doğrulaması yapılarak seçilen kriterlere göre sayfalara gitmesini istediğimiz bir formül rica ediyoruz.
Ek'te verdiğim örnekte bahsettiğim gibi baklırsa çok çabuk anlaşılıcak.ben biraz karışık anlatmış olabiliri.kusura bakmayın.
Mesela D sütunundaki hücrelerde seçeceğim veriye göre o satırın sayfa 2'ye gitmesini sağlamak ..
aynı satır içerisinde F sütunudaki hücrelerde seçeceğim veriye göre o satırın sayfa 3'e gitmesini sağlamak ..
Yine aynı satır içerisinde H sütunudaki hücrelerde'de seçeceğim veriye göre o satırın'da sayfa 4'e gitmesini sağlamak ..
Aslında anlatmak zor oluyor biraz örneğe bakılırsa çok net anlaşılıyor.
Zahmet veriyorum kusura bakmayın
Böyle bir formül varsa çok teşekkür ederim.
Yardım eden yardım bulur kardeşler çok ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..
Ek'te verdiğim örnekte bahsettiğim gibi baklırsa çok çabuk anlaşılıcak.ben biraz karışık anlatmış olabiliri.kusura bakmayın.
Mesela D sütunundaki hücrelerde seçeceğim veriye göre o satırın sayfa 2'ye gitmesini sağlamak ..
aynı satır içerisinde F sütunudaki hücrelerde seçeceğim veriye göre o satırın sayfa 3'e gitmesini sağlamak ..
Yine aynı satır içerisinde H sütunudaki hücrelerde'de seçeceğim veriye göre o satırın'da sayfa 4'e gitmesini sağlamak ..
Aslında anlatmak zor oluyor biraz örneğe bakılırsa çok net anlaşılıyor.
Zahmet veriyorum kusura bakmayın
Böyle bir formül varsa çok teşekkür ederim.
Yardım eden yardım bulur kardeşler çok ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..
Son düzenleme: