- Excel Vers. ve Dili
- office 2003
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
merhabalar benim ekte gönderidğim exel malzeme teslimi ile ilgili bir çalışmam var yanlız sayfadan diğer sayfalara otomatik veri aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
d1 de kullanılan formül için dosyanın mutlaka kayıt edilmiş olması gerekmektedir.Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.
merhaba
eki inceler misiniz
D1 ile E1 hücrelerindeki formülü silmeyiniz.
A2:C20 arasındaki formüller dizi formülüdür .
d1 de kullanılan formül için dosyanın mutlaka kayıt edilmiş olması gerekmektedir.
çok teşekkür ediyorum elinize sağlık tam istediğim gibi olmuş. acaba exelde bu formüllemeye ne ad veriliyor?
Ben formülü okurken yoruldum.
Aslında formülün mantığını anlayamadıktan sonra uygulamak zor oluyor.
İhsan Hocam, sizden ricam yazılan formülün adım adım ne işe yaradığını açıklayabilir misiniz?
Bu çalışma güzel bir çalışma, emeğinize sağlık. bende bu konuda üstadım bir kaç soru sormak istiyorum.merhaba
eki inceler misiniz
D1 ile E1 hücrelerindeki formülü silmeyiniz.
A2:C20 arasındaki formüller dizi formülüdür .
d1 de kullanılan formül için dosyanın mutlaka kayıt edilmiş olması gerekmektedir.
Bu çalışma güzel bir çalışma, emeğinize sağlık. bende bu konuda üstadım bir kaç soru sormak istiyorum.
ADI SOYADI VERİLEN MALZEME VERİLEN TARİH
bölümlerini,
ad , soyadı, görev tarihi ilk tarih görev tarihi son (burada amaç bir günden fazla görev tarihi aralıkları) olarak değişmesi ilgili kişinin dosyasına gitmesi
kişini dosyasının veri sıralamasının
SIRA-ADI-SOYADI-GÖREV İLK TARİH-GÖREV SON TARİH OLMASI///MAZERET DURUMU(BU DURUM DOSYADA DURACAK DİĞER bilgiler eklenecek.
Üstadım. Merhaba. Kısa olur zannetmiştim. Örnek dosya ektedir.sorunuzu bir örnek dosya ile destekleseniz
Üstadım. Merhaba. Kısa olur zannetmiştim. Örnek dosya ektedir.
Mazeret kısmını bende anladım. Haklsınız. Mazeret kısmında mazeret seçenekleri 1-Dilekçe gönderdi. 2-Telefon görüşmesi 3-Göreve gelmedi.mazeret kısmındaki buton'u anlamadım.
veri - doğrulama - liste özelliğinde belli mazeretlerimi seçeceksiniz.
doğru ise lütfen mazretleri söyleyin ona göre düzenleme yapayım.
Mazeret kısmını bende anladım. Haklsınız. Mazeret kısmında mazeret seçenekleri 1-Dilekçe gönderdi. 2-Telefon görüşmesi 3-Göreve gelmedi.
Selam,
1.PRES+KAYNAK
şeklinde olursa hem pres hem kaynak sayfasınamı aktarılacak
2.TELHANE+AKSESUAR
şeklinde olursa ne olacak TELHANE ve AKSESUAR sayfaları yok
3.Bunlar DETAY sayfasından silinipmi ilgili sayfaya gidecekler,Datay sayfasında da kalacaklar mı
4. Tetikleme nasıl olacak yani bu aktarım bir düğmeye tıklayıncamı yapılacak, yada başka bir şekildemi
Deneyiniz lütfen
Evet makro var,
Dosya/Seçenekler/Güven merkezi/Güven merkezi ayarları/Makro ayarları kısmından
Tüm makroları etkinleştiri seçtikten sonra exeli kapatıp açıp tekrar denermisiniz