- Excel Vers. ve Dili
- 2003 tr
Merhaba Uzun zamandır araştırdığım ve çözümünü bulamadığım bir sorunum var ben bu çalışmamda görevi yazan kısmında hangisinde görevli ise tüm sütün ve satırları, altta sayfalar bulunan kısımlara kopyalaması. Proje müdürü ise GENEL KASA HAREKATI proje müdürü yazdığım an diğer sayfalardaki proje müdürleri sayfasına da kopyalaması için ne yapmam gerekiyor . Nasıl yapabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder. İyi günler iyi çalışmalar dilerim
genel kasa harekatında bilgileri girdim en sağda görevi yazan kısımda proje müdürünü seçtim ben seçtiğimde genel kasa harekatındaki girdiğim bilgileri proje müdürü sayfasına kopyala yapabilirmi. ve başka veri girdiğimde tekrar o veriyi proje müdürü sayfasında bir alt satıra ekleyebilirmi?
genel kasa harekatında bilgileri girdim en sağda görevi yazan kısımda proje müdürünü seçtim ben seçtiğimde genel kasa harekatındaki girdiğim bilgileri proje müdürü sayfasına kopyala yapabilirmi. ve başka veri girdiğimde tekrar o veriyi proje müdürü sayfasında bir alt satıra ekleyebilirmi?