• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfadaki firmaları ayırıp farklı dosyaya kaydetme

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2003 ingilizce
merhaba arkdaşlar
dosyadaki firmalar ayrı ayrı firma ismine veya customer number a göre ayrılıp farklı sayfalara değil farklı dosyalara kaydedilmesi lazım. dosyaların ismi firma ismi olarak kaydedilmeli. 1. satırın bütün dosyalarda olması lazım. ve ayrıca koyu renkte olanların dosyalarda yer almaması gerekiyor. Elimde ki dosya çok büyük bir dosya onun için küçük bir bölümünü koyuyorum. Yardımcı olursanız beni bir ay boyunca kopyala yapıştır yapmaktan kurtarırsınız :) teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

acaba iyi açıklayamamış olabilirmiyim ilk defa bir formda yardım istiyorumda. sorunumla biri ilgilenebilirse çok sevinirim. açıklamam gereken bişiler varsa sorunuz lütfen.

Acaba sorunumu yeteri kadar açıklayamamış olabilirmiyim ilk defa bir forumda yardım istiyorum da ilgilenmek isteyen arkadaşların soruları varsa sorsunlar lütfen. yardımlarınızı bekliyorum.

acaba sorunumu yeteri kadar açıklamamış olabilirmiyim ilk defa bir formda yardım istiyorum belki bişilei eksik yazmışımdır. ilgilenmek istiyen arkadaşlar varsa anlamadıkları şeyleri sorsunlar lütfen. yardımlarınızı bekliyorum.

Geri