• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfada User formların görünümü

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Türkçe
Sayfama bir takvim ekledim. Takvim sayfanın ortasında görünüyor. Aynı şekilde eklediğim user formlarda. Sayfanın istediğim yerinde görünmesini hangi ayarlardan yapabilirim?

Merhaba,
Görünüm/Araç Çubukları Visual basic araç çubuğunu seçip, cetvel resimli olan Düzenleme modu (design mode) tıklayın, şimdi istediğinizi yapabilirsiniz, kolay gelsin.

Teşekkürler. Excel 2007 kullanıyorum söylediğiniz seçeneği uygulayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
şu an excel 2003 üzerinde çalışıyorum. Onda da sanırım Geliştirici (developer) sekmesinde yer alır. biraz karıştırırsanız bulacağınıza eminim, hoşçakalın.

Merhaba,

Sadece eklediğiniz nesneleri istediğiniz yere taşımaksa amacınız : Geliştirici (Developer) sekmesinde Tasarım Modu (Designe Mode) butonuna basarsanız nesneleri serbestçe istediğiniz yere taşırsınız.

Çalışması için tekrar Tasarım Mod ikonuna basmalısınız.

Yok eğer sizin sorunuz o an aktif olan hücrenin etrafında bir yerlere otomatik taşımak ise forumda örnekleri var hareketli buton olarak aratabilirsiniz.

Merhaba
Excel 2007 de
Necdet Hocamızın Dediği gibi ekli resmi inceleyebilirsin

Ekli dosyalar

• örnek.jpg
    örnek.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 15
Eğer Sayfanda Geliştirici (Developer) sekmesi gözükmüyorsa
sol üste excel logosu sağ altta excel secenekleri sol üstte popüler excelle çalışmak üst seçenekler sayfanın en üstünde orada şeritte geliştirici sekmesini göstere tıkla sayfanda artık gözükür

Geri