• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfada Makro Çalıştırmak Hk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Merhaba;
Oncelikle herkese hayırlı gunler dilerim. Soruma gelince bir rapor hazırladım ve bu raporda makrolar kullandım. Bu raporu birçok kişiye gönderiyorum ve karşı tarafta açtıklarında excelin güvenliği nedeniyle makroları etkin hale getirmedikleri için dosyayı kullanamıyorlar. Hazırlamıs oldugum rapora bir buton eklemek istiyorum ve bu botona karsı taraf tıkladığında makroları otomatik olarak etkin hale getirsinler istiyorum. Bu butonu makroları aktif hale getirmek için kullanabilmeleri açısından buton için bir kod yazılabılırmı acaba ?
Butona tıklandıgında makrolar aktif hale gelsin ve dosyadan aktif bir şekilde faydalanabilsinler..
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
Saygılarımla. hayırlı günler dilerim..
SKaan

yanıt

Dosyanızı. Ekteki program ile, exe'ye çevirip, diğer kullanıcılara yollarsanız, açtıklarında makrolar otomatik çalışacaktır.

Ekli dosyalar

Teşekkürler.

Dosyanızı. Ekteki program ile, exe'ye çevirip, diğer kullanıcılara yollarsanız, açtıklarında makrolar otomatik çalışacaktır.

hocam bu program için teşekkür ederim. aynı sıkıntı bende de vardı. bir çok arkadaşıma göndermiş olduğum dosyalarda da aynı sorun vardı. gerçekten teşekkür ederim.iyi günler iyi çalışmalar

N.Ziya Hiçdurmaz üstad çok teşekkür ederim cevabınız ve yardımlarınız için..
Hayırlı günler dilerim..
Saygılarımla;
SKaan

Ziya Bey,
program, beta versiyonunun süresinin dolduğu ve yeni bir tane alınması konusunda uyarı veriyor

başka bir yerden buldum
teşekkürler

Geri