• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfada çalışan saat uygulamasındaki hatayı düzeltme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar merhabalar. EK 'te gönderdiğim belgenin kod sayfasında saat uygulamasına yönelik bir çalışma var. Ancak burada yapılan bir hata sonucu belgenin herhangi bir başka hücresine değer girilse excel programı kapatıyor. Bu kodun "Tüm makroları etkinleştir" ayarında çalışmasını sağlamak için düzeltilmesinde yardımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim."

Ekli dosyalar

Merhaba,

Açtığınız başlığın çalışan saat uygulamasıyla bir alakası yoktu. Gerekli düzeltmeyi yaptım.

Uygulamanızda DO-LOOP döngüsü ile sürekli bir döngü kurmuşsunuz. Bu işlem excel sayfasında çalışmanıza engel olarak hataya sebep vermektedir. Bunun yerine farklı yöntemle çözüme gitmek gerekir.

Ekteki dosyada ONTIME metodu ile saat uygulaması yapılmıştır. Bu şekilde sayfada hücrelerde işlemler yapabilirsiniz. Kodlarda tam hata kontrolü yoktur. Hata verebilir. Birkaç deneme yaptım. Bir sorun görünmüyor. Eğer siz farklı bir hatayla karşılaşırsanız belirttiğiniz durumda düzeltmeye çalışırım.

Ekli dosyalar

Korhan Bey merhabalar. İlginiz, ayırdığınız zaman ve emek için çok teşekkür ederim.

Geri