• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa2 deki Alt Alta Olan Verileri Sayfa1 e Toplam Olarak Getirmek

Merhaba.

SEÇENEK 1 (yardımcı sütun kullanarak):
-- 2 adlı sayfa D2 hücresine aşağıdaki formülü uygulayın ve liste boyunca aşağı doğru kopyalayın (yardımcı sütun).
Kod:
=C2&"|"&A2&"|"
-- 1 adlı sayfa B2 hücresine aşağıdaki formülü uygulayın ve sağa ve aşağı kopyalayın.
Kod:
=[COLOR="red"]EĞER[/COLOR]([COLOR="red"]ETOPLA[/COLOR]('2'!$D$2:$D$13;B$1&"|"&$A2&"|";'2'!$B$2:$B$13)=0;"";[COLOR="red"]ETOPLA[/COLOR]('2'!$D$2:$D$13;B$1&"|"&$A2&"|";'2'!$B$2:$B$13))
SEÇENEK2 (tek formül kullanarak)
1 adlı sayfa B2 hücresine aşağıdaki formülü uygulayın ve sağa ve aşağı doğru kopyalayın.
.
Kod:
=[COLOR="red"]EĞER[/COLOR]([COLOR="red"]TOPLA.ÇARPIM[/COLOR](('2'!$C$2:$C$13&"|"&'2'!$A$2:$A$13&"|"=B$1&"|"&$A2&"|")*('2'!$B$2:$B$13))=0;"";[COLOR="Red"]TOPLA.ÇARPIM[/COLOR](('2'!$C$2:$C$13&"|"&'2'!$A$2:$A$13&"|"=B$1&"|"&$A2&"|")*('2'!$B$2:$B$13)))

Alternatif bir yöntem daha ekleyerek önceki cevabımı güncelledim.
Sayfayı yenileyerek kontrol ediniz.
.

Estağfurullah, kolay gelsin.
.

Merhaba;

Yeni bir konu açmak istemedim. Buradaki aynı çalışmam için ihtiyaç duyduğum bir formül daha var yardımcı olabilir misiniz.

=Bugün()+11 dediğim zaman; tüm resmi tatiller ve hafta sonlarını atladıktan sonraki tarihi nasıl getirebilirim. yani sonuç 17.10.2017 olarak bir türlü yazdıramadım.

Geri