Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayfa1 den Sayfa 2 ye istenilen şekilde bilgi çekme
Şu an elimde büyük bir dosya olduğu için ben yapamadığım kısmı 2 sayfa oluşturup anlatmaya çalıştım. Açıklamaları sorunumu iyi anlayabilmeniz iin yazdım, herhangi bir yerden kopyalamadım direk excele girdim verileri, dönüşünüz için teşekkür ediyorum.
Merhaba;
O zaman tabloyu Excel'de rahat işlem yapılabilecek şekilde hazırlayın. Örneğin dataları aynı hücrede virgülle ayırmak yerine, yan yana hücrelere yazın .... gibi.
Bu haliyle dosyada çalışmak biraz anlamsız olacak.
Ben de o şekilde düşündüm rahat olacak çokça ama staj yaptığım yerde format bu şekilde belirlenmiş bunu değiştirme gibi bir şansım yok malesef bu konuda sıkıntı çekiyorum.
Başta ben 10 ar sütuna ayırıp parçaal şeklinde yapmaya çalıştım verileri ama sonra 30 tane hücreden oluşan sütunu boşlukları silerek birleştiremedim, zaten bu işlemler için ekstra bi sayfa açıp işlemleri orda yapmamda bi sakınca yok, o şekilde yapmaya çalıştım ama yapamıyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.