Arkadaşlar selam.
Private Sub CommandButton1_Click()
Cevap = MsgBox("Dikkat...!!! İçinde Veri Olan Sayfalar Yazdırılacaktır. Onaylıyor musunuz ?", vbYesNo, "AAAAAA")
If Cevap = vbNo Then Exit Sub
Dim syf As Worksheet
For Each syf In ThisWorkbook.Worksheets
If syf.Range("Z10").Value <> "" Then syf.PrintOut
Next
End Sub
kodlarıyla, dosya içerisinde bulunan yüzlerce sayfadan, Z10 hücresinde veri olan tüm sayfaların çıktısını alıyorum.
İsteğim şu :
Sistem bana;
"Dikkat...!!! İçinde Veri Olan Sayfalar Yazdırılacak, Veri Olmayan Sayfalar Silinecektir. Onaylıyor musunuz ?", vbYesNo, "AAAA"
şeklinde tek sefer sorup Evet onayını aldıktan sonra, Z10 hücresi dolu olan sayfaların çıktısını alsın, Z10 hücresi boş olan tüm sayfaları silsin.
Umarım anlatabilmişimdir.
Şimdiden teşekkürler.
Private Sub CommandButton1_Click()
Cevap = MsgBox("Dikkat...!!! İçinde Veri Olan Sayfalar Yazdırılacaktır. Onaylıyor musunuz ?", vbYesNo, "AAAAAA")
If Cevap = vbNo Then Exit Sub
Dim syf As Worksheet
For Each syf In ThisWorkbook.Worksheets
If syf.Range("Z10").Value <> "" Then syf.PrintOut
Next
End Sub
kodlarıyla, dosya içerisinde bulunan yüzlerce sayfadan, Z10 hücresinde veri olan tüm sayfaların çıktısını alıyorum.
İsteğim şu :
Sistem bana;
"Dikkat...!!! İçinde Veri Olan Sayfalar Yazdırılacak, Veri Olmayan Sayfalar Silinecektir. Onaylıyor musunuz ?", vbYesNo, "AAAA"
şeklinde tek sefer sorup Evet onayını aldıktan sonra, Z10 hücresi dolu olan sayfaların çıktısını alsın, Z10 hücresi boş olan tüm sayfaları silsin.
Umarım anlatabilmişimdir.
Şimdiden teşekkürler.