• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfa acildiginda cikan mesajda degisiklik

iyi gunler ekteki excel dosyasini calistirdigimda acilirken mesaj geliyor ama bu mesaj penceresinde sorgunun sonucunda istedigim veri geliyor ama hucre adreslerini gosteriyor ben ise o sorgudaki sarta uyan personelin pdks kodu diye adlandirdigim hucredeki numarasini gostersin yardimci olursaniz cok sevinirim. Ilginiz icin tesekkur ederim

Ekli dosyalar

iyi gunler ekteki excel dosyasini calistirdigimda acilirken mesaj geliyor ama bu mesaj penceresinde sorgunun sonucunda istedigim veri geliyor ama hucre adreslerini gosteriyor ben ise o sorgudaki sarta uyan personelin pdks kodu diye adlandirdigim hucredeki numarasini gostersin yardimci olursaniz cok sevinirim. Ilginiz icin tesekkur ederim

Ben açarken mesaj gelmedi ama değerler eksik mesela t3 te yazdığınız formülde m3 boş
bu sayfayla bağlantılı bir başka sayfanızmı var

Ben açarken mesaj gelmedi ama değerler eksik mesela t3 te yazdığınız formülde m3 boş
bu sayfayla bağlantılı bir başka sayfanızmı var

Anladığım kadarı ile kişinin pasaport geçerlik tarihi 250 günden daha az kaldı ise mesaj geliyor. Sayın Darkangel, gerçekleşmesi gereken konuyu biraz izah etseniz belki daha sağlam yollar da önerilebilir. Bu şekilde buluş yapıp duracağız.

Eklemis oldugum dosyada bir eksiklik yok sadece ikame bitis tarihini bugun tarihinden 10 gun oce ile degistiriniz. daha sonra tekrar actigimizda uyari penceresi gelecektir bende geliyor fakat dedigim gibi gelen uayri penceresinde vizesi bitmeye yaklasan personeli belirtiyor ama sorgulamada sordugum eger BASVUR yaziyorsa mesaj ciksin calisiyor. Fakat BASVUR yazan hucrenin adi geliyor ben onun yerine BASVUR yazan hucrenin ayni satirdaki Pdks no sunu goster demek istiyorum.

Kod:
Private Sub Workbook_Open()
On Error GoTo hata
Dim adres As String
Dim hcr As Range
[a1].Activate
For Each hcr In Range("S1:S999")
n = n + 1
If hcr.Value = "BASVUR" Then
adres = Range("d" & n)
If adres <> "" Then MsgBox adres & "VIZE BASVURUSU YAP" 
End If
Next
: GoTo atla
hata:  MsgBox " Açılışta hata yaşandı ; veri yenilemeden kapatıp açınız !!!" : exit sub
atla: If n = 999 Then
Exit Sub
Else: GoTo hata: Exit Sub
End If
End Sub

Dosyanızdaki makroda mantık hatası vardı ; 2 başvuru olsa sadece ilkinde uyarı verirdi

Son düzenleme:
snx111 kardes cok saol eline aklina saglik cok makbule gecti.

Geri