• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satış takip

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Herkese merhabalar,
Benim şöyle bir sorum olacaktı,
ekli dosyamda satışları listelediğim bir alan var. Müşteriler , aldığı ürünler ve adetleri. Özet olarak hangi müşteri hangi üründen ne kadar almış bunu formülle nasıl bulabiliriz acaba. Dosyamı ,incelerseniz sevinirim.
Teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
çok teşekkür ediyorum.
Burada müşteri sayfaları oluşturdum. Müşterinin kendi sayfasına aldığı ürün ve miktarlarını veri doğrulama yapmadan nasıl indirebiliriz acaba Fiyat listesi oluşturacağım fiyatları oradan alacak. Onu yapabilirim. Benim istediğim satış sayfasından kaç farklı yem aldıysa bunların ismini ve miktarını müşteriye ait sayfaya getirsin. Mümkün mü acaba

Şimdi Çıkmam Lazım
Yarın İnşallah Bakarız
Ne Yapmak İstiyorsanız
Örnek Bir Dosya Hazırlayın

satış takip

Dosyam ektedir üstadım.
Müşteri sayfalarında bulunan A7 hücresinden itibaren aldığı ürünler satış sayfasından alsın aşağıya doğru listele sin kaç çeşit ürün aldıysa artık. B7 den itibaren ise hangi üründen kaç adet aldıysa miktarını yazsın istiyorum Allah razı olsun şimdiden

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
Allah razı olsun kardeşim tam istediğim gibi olmuş. emeğine sağlık

Kolay Gelsin
İyi Çalışmalar

Kusura bakmayın bir şey daha soracağım. Dosyayı ekledim. Müşteri aynı üründen farklı tarihte aldığında aynı ürün ismini bir daha açıyor öncekinin üzerine toplamını almıyor. Bunu çözebilir miyiz acaba mümkünse. Mesela ayın 10 da un almış bir tane un 1 yazıyor, daha sonra 15 inde almış mesela altına bir un bölümü daha açıp orada veriyor. Diğer aldığı un sayısıyla birleştirip bir hanede toplam un sayısını vermesi mümkün mü. Dosyaya bakarsanız anlarsınız.
Çok meşgul ettim ama kusura bakmayın lütfen.

Ekli dosyalar

Geri