• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satış Dilimine göre ürün çekme

Excel Vers. ve Dili
2010
Selamlar
Üretim sayfasında üretilen ürün ve nelerden üretildiği.( Ürünlerin üretimi standart değildir her reçete kendi içinde bağımsızdır.)

Satış sayfasında aylık 15 günlük dilimler satılan ürün miktar toplamları.
Satış sayfasındaki satılan kg kadar (dilimlere dikkat ederek)üretim sayfasından üretim reçetesi çeksin ama tarihi ilk olanı önce alsın reçeteyi olduğu gibi çeksin bütün alanları üretim tarihi no vs .toplam kg birebir çekebilir mi yada az çekmesin çok çeksin ben içler dışlar çarpımı yapar son çekilen üretim kartını düzeltilim çekilenleri yeni sayfa açsa nisan 1.dilim ve nisan 2.dilim ayrı ayarı yapsa çok güzel olur.

Birde bunlara her ay kart ve satış ekleyeceğim ondan her dönemi ayrı sayfalarda yapsa çok güzel olur

Şimdiden herkese teşekkürler beni çok büyük dertten kurtaracaksınız her ay bir haftamı bu işlemlere ayırıyorum yardımlarınızı esirgemeyin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yapılacak çalışmaya el ile hazırlayıp nasıl olacağını gösterirseniz daha anlaşılır olur. Dosya üzerinde örnekle açıklama yapıp ekleyiniz.

eğer tabloların hücre değerleri ile sorun varsa her alanı istediğiniz gibi değiştire bilirsiniz neticeyi versin şeklin önemi yok benim açımdan sorun yok , sadece her 15 günde bir forum veriyorum satılanın hangi üretim kartı kullana bilirim en erken tespitinde bana yardım edin : ))))

eger ve dusey ara ile yapilabilir belki ama benim icin zor belk biri yapar

Merhaba,
1- Toplu satış sayfasındaki A ve B sütunlarında kaç farklı bilgi varsa o kadar sayfa mı açılacak?
(Nisan 1. Dilim, Nisan 2. Dilim, Mayıs 1. Dilim ... şeklinde)
2- Toplu satış sayfasında E sütununda bulunan değerler, Nisan 1. Dilim sayfasında ilgili ürünün N sütunundaki toplamına eşit, yada N sütunu fazla olacak şekilde mi bilgi çekecek?
3- Toplu satış sayfasındaki açıklamada yer alan 862,18 bilgisi nerden geldi.

Sorularını cevaplayabilir misiniz?

1- toplu satış sayfasında a ve be sütünları birleşebilir nisan-1 diye nisan-2 her ay iki tane olacak

2-eşit çekebilrse çeksin ama çekemezse kartı olduğu gibi alsın ben düzenlerim

3- toplu satış sayfasındaki değerler 15 günlük satış toplamlarıdır 862,18 yanlış yazılmıştı düzgün 450,60 olan excel sayfasınıyeniden ekledim

işin özü ne kadar ürün satışı var bunu üretim sayfasından ne kadar üretim kartı karşılıyor ,karşılarkende tarihi önce olan üretim kartını taşısın

Son düzenleme:
Hocam biraz uğraşmak gerekiyor. Ama yapılmayacak bir dosya değil. Zaman bulursam uğraşırım. Ama biraz uzman gerektiriyor. Onlar daha pratik çözüme ulaşırlar.

umarım bir gün müjdeyi verirsin yada senden daha erken davranan olur yoksa her ay bunları yapmak baya sıkmaya başladı , üstad ben başka yollardan deneyeceğim sende yardımını esirgeme

Geri