Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, satırların başına eklediğim ' işareti gözükmüyor sadece satırın üzerine tıkladığımda gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz bir ara yapmıştım ancak unuttum.
Dediğiniz gibi eğer elle girersek oluyor yani tırnak işaretini her satıra tek tek klavyeden girersek oluyor ancak ben makro ile ekliyorum çünkü çok fazla satır var bu durumda bir tane daha tırnak işareti için makroyu tekrar çalıştırdım ama olmadı. teşekkür ederim.
hücreye '=sum(a1:a2) yazıyoruz ama =sum(a1:a2) görünüyor. başında tek tırnak işaretinin görünmesini (hücrenin üzerine gelip formül satırına bakmadan) nasıl sağlayabiliriz şeklinde soru.
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bir sitede şöyle bir formül buldum bu formülde a sütünundaki verinin hem başına hem sonuna kesme işareti yani tırnak işareti ekliyor. Hem böyle formülle ekleyince işaretler gözüküyor
="'" & a1 & "'"
İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.