• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satırdaki dolu olan ilk hücrenin değeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan snx111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hatayı hallettim hiçbiride çalışmıyor satırda formul var offff istemiyorum artık.

Merhaba,

Dikkat ettiğin kadarıyla istediğiniz cevabı alamayınca aşağıdaki garip tabirleri kullanmışsınız;

hadiii kimse yokmu
...satırda formul var offff istemiyorum artık.

Bunlar düzeyli bir forum ortamında hiç hoş olmayan tavırlardır. Ben bu tabirlerinizden rahatsız oldum. Biraz bekledim düzeltirmisiniz diya fakat beklediğim sonucu alamadım.

Size cevap vermeye çalışan tüm arkadaşlarımız sizin ne yapmak istediğinizi bilemezler. Bu sebeple siz yazdığınız başlıkla, sorunuzun detaylı ve doğru içeriği ile bizleri yönlendirmelisiniz.

Son mesajınıza kadar eklediğiniz örnek dosya dahil ben hücrelerde formül olduğunu anlamadım. Bu durumda size nasıl doğru yanıt vermemizi bekliyorsunuz.

Forumumuzun belli kuralları vardır. Bu kurallara uyan tüm üyelerimiz istedikleri cevapları alabilirler.

Lütfen biraz anlayışlı olun. Sizin için değerli vakitlerimizi ayırıp cevap veriyoruz. Sizlerde sorularınızı doğru şekilde sorarak açılan başlıkların kısa sürede doğru şekilde cevaplanması için biraz gayret gösterin.

Geri