• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satırdaki aynı olanları başka bir yerde alt alta sıralama

Excel Vers. ve Dili
microsoft Excel 2007
Türkçe
merhaba arkadaşlar , ne demek istediğimi ek'i incelerseniz daha iyi anlarsınız, ben ordaki en büyük 5' yazan yerlerdeki aynı olan yazıların başka bir boşlukta alt alta sıralanmasını görmek istiyorum, fakat karşısındaki sayı ile birlikte sıralanmasını istiyorum Şimdide teşekkürler..

Ekli dosyalar

Yardım Edebilecek Hiç Kimse Yok mu Yaa :S ??

????????????????

Son düzenleme:
merhaba
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Merhaba sakma26, benim istediğim bu değil ne yazıkki bundan bir sonraki adım benim istediğim, bir daha anlatayım öreneğin; sizin yaptığınız ekte anlatayım. İLK YARI Bölümünde ilk 5 arasında '' EV SAHİBİ, ALT, ev sahibi iy, VE 2-3 GOL '' seçenekleri var, İLK YARI Bölümündeki sayıları değiştirdikçe bu ilk 5 seçeneklleride değişecektir.. ve 1. sırada EV SAHİBİ VAR. MAÇ SONUCU Bölümündede ilk 5 arasında EV SAHİBİ VAR, HANDİKAP BÖLÜMÜNDEDE İlk 5 arasında EV SAHİBİ VAR. Şimdi benim istediğim bu 3 BÖLÜM ARASINDA İLK 5'TE OLAN AYNI SEÇENEKLERİ BOŞ BİR ALANDA KARŞILARINDADA SAYILARI OLMAK ÜZERE GÖRMEK. yani bu İLK YARI-MAÇ SONUCU- HANDİKAP Bölümlerindeki İLK 5'TE OLAN AYNI SEÇENEKLERİ GÖRMEK..Şimdiden tekrar teşekkürler..

selam,

istenilen böyle birşey mi?

kolay gelsin..

Son düzenleme:
selam,

istenilen böyle birşey mi?

kolay gelsin..

Aynen böyle SAKMAN26, Çok güzel olmuş ellerine saglık... Acaba birde rica etsem, Hemn alttaki ALT- ÜST ANALİZİ İçinde aynılarını yaparmısın.. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..

hiç anlamam bu iddia işinde bu excel tabloları işe yarıyorsa varya ne tablolar çıkartırız uğraşsak sonuç yüzde kaç başarılı oluyor aceba :D

Valla Ustam Güzel Oluyor doğru söylüyorsun fakat. oyunda hiç bir terslik olmadıkça.. analizler doğru çıkıyor doğru gidiyorr.. Tabi top yuvarlaktır her şey olabilir.. =))

Geri