Ömer BARAN
Uzman
- Excel Vers. ve Dili
- Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
Merhaba.
Konunuza ve örnek belgenize ilk kez baktım.
Son mesajınızdaki soru/sorun ile ilgili olarak Sayın turist mutlaka geri dönüş yapacaktır.
Konu sayfasındaki son örnek belgenizde yer alan metin kutusundaki J sütununa yönelik;
"G'ye göre Source sayfasında düşeyara, bulamazsan I'ya Source sayfasında düşeyara, yine bulamazsan B'ye göre IP'de düşeyara"
şeklindeki ihtiyacınız henüz görülmediyse;
örnek belgede mevcut kod'daki aşağıdaki siyah satırdan önceki ilgili satırı, mavi renklendirdiğim şekilde değiştirebilirsiniz.
Umarım yanlış anlamadım.
.
Konunuza ve örnek belgenize ilk kez baktım.
Son mesajınızdaki soru/sorun ile ilgili olarak Sayın turist mutlaka geri dönüş yapacaktır.
Konu sayfasındaki son örnek belgenizde yer alan metin kutusundaki J sütununa yönelik;
"G'ye göre Source sayfasında düşeyara, bulamazsan I'ya Source sayfasında düşeyara, yine bulamazsan B'ye göre IP'de düşeyara"
şeklindeki ihtiyacınız henüz görülmediyse;
örnek belgede mevcut kod'daki aşağıdaki siyah satırdan önceki ilgili satırı, mavi renklendirdiğim şekilde değiştirebilirsiniz.
Umarım yanlış anlamadım.
.
Kod:
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Narrow"]ActiveCell.Formula = "=IFERROR(IFERROR(VLOOKUP(G2,Source!A:B,2,FALSE),VLOOKUP(I2,Source!A:B,2,FALSE)),VLOOKUP(B2,IP!B:D,3,FALSE))"[/COLOR]
Range("J2").AutoFill Destination:=Range("J2:J" & sonsatır), Type:=xlFillDefault[/FONT]