• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır Ekleme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar çalışmada "VERİ TABANI" sayfasında I sütunundaki "KAYITLI OLDUĞU SGK" değerine çift tıkladığımızda o değere ait tüm bilgileri LİSTE sayfasının B3 hücresinden başlayarak listeleyen bir kod mevcut. Benim yapmak istediğim ya mevcut kodu revize ederek veyahut "LİSTE" sayfasına eklenecek yeni bir kod ile "LİSTE" sayfasında listeleme yaparken listelenecek satır kadar satırın 3 satırdan başlamak üzere 4 satırdaki veri ve biçimler sabit kalmak kaydıyla 3 ve 4 ncü satırlar arasına satır eklenmesini sağlamak istiyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba,
aşağıdaki kodlar bir butonla örneğin TC. Kimlik no sütununda hangi hücre seçili ise ona ait satırdaki tüm ilgili bilgileri sayfa2 ye sırası ile taşır.

Private Sub CommandButton1_Click()
Dim a As Integer
Dim z As Integer

If ActiveCell.Column = 3 Then
a = ActiveCell.Row
z = Sayfa2.Cells(65536, "B").End(xlUp).Row + 1
MsgBox (z)

Sayfa2.Cells(z, "B").Value = Sayfa1.Cells(a, "A").Value
Sayfa2.Cells(z, "C").Value = Sayfa1.Cells(a, "B").Value
Sayfa2.Cells(z, "D").Value = Sayfa1.Cells(a, "C").Value
Sayfa2.Cells(z, "E").Value = Sayfa1.Cells(a, "D").Value
Sayfa2.Cells(z, "F").Value = Sayfa1.Cells(a, "E").Value
Sayfa2.Cells(z, "G").Value = Sayfa1.Cells(a, "F").Value
Sayfa2.Cells(z, "H").Value = Sayfa1.Cells(a, "G").Value
Sayfa2.Cells(z, "I").Value = Sayfa1.Cells(a, "H").Value

End If

End Sub

Sayın NBATMAN öncelik iliginize teşekkür ederim. Benim yapmak istediğim ya mevcut kodu revize ederek veyahut "LİSTE" sayfasına eklenecek yeni bir kod ile "LİSTE" sayfasında listeleme yaparken listelenecek satır kadar satırın 3 satırdan başlamak üzere 4 satırdaki veri ve biçimler sabit kalmak kaydıyla 3 ve 4 ncü satırlar arasına satır eklenmesini sağlamak

Geri