• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır Ekleme ( Çok Sayıda Satıra Aynı Anda )

Excel Vers. ve Dili
2003 Turkce
Çalışma sayfasında, -arada boş satır olmaksızın- her bir satırda şahısların "adı soyadı" yazılı olan 50 satırlık bir alanın kullanıldığını düşünelim.

Daha sonra adı soyadı yazılı olan bu şahısların her birinin altına eklenecek yeni satırlarda TC Kimlik No, Vergi Kimlik No, Doğum Tarihi, Doğum Yeri ...vb. gibi veriler yazılacak olan 8 yeni satır daha eklemek gerekirse,

Başka bir deyişle; kullanımdaki mevcut 50 satırdan her birinin altına sekizer satırlık yeni satırlar eklemek gerekirse,

Bu işi tek bir işlemle yapmaya imkan var mıdır? Yani tek bir işlemle, 50 satıra da aynı anda sekizer satır daha eklenebilir mi?

Selamlar,

Bu işlemi yapmanın en kolay yolu makrodur. Ekte örnek bir dosya hazırladım. B1 hücresine yazacağınız değer kadar aralara satır ekler. Umarım işinize yarar.

Son düzenleme:
İlgi ve yardımlarınıza çok teşekkür ederim arkadaşlar; sayenizde işlem tamamdır.
Benim için artık tek sorun, yazdığınız makro kodlarını kendim hazırlayamadığım veya düzenleyemediğim için, hazırlamış olduğunuz belge üzerinde işimi halletmek zorunda kalmak. Hazırladığınız makro kodları gerçekten çok işime yaradı.; tekrar teşekkürler arkadaşlar.... Işıkla...

Merhaba arkadaşlar...

Cost_Control uzmanın gönderdiği örnek dosyayı açamıyorum. Yardımcı olur musunuz acaba?

Selâmlar...

Merhaba arkadaşlar...

Cost_Control uzmanın gönderdiği örnek dosyayı açamıyorum. Yardımcı olur musunuz acaba?

Selâmlar...

Sanırım Winrar programınız olmadığı için açamıyorsunuz.

Dosyanın sıkıştırılmamış halini ekte gönderiyorum.

ekteki dostaları indiremiyorum

Geri