Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayfa 1 e bir açılır pencere daha yapcaz ( gene öğretmen isimlerini seçmek için ) bu defa diğer açılır pencereden farkı, seçilen ismi sayfa 2 ye aktarmak yerine, sayfa 1 de süzüp gösterecek ve yazdıracak ( Süz seçeneğindende yapabiliriz ama yazdırırken sorun oluyo )
Yazdırırkende, sayfa başına : 1. satır: TC
2.satır: Ankara Valiği,
3.satır: Sincan imkb Mesleki ve Anadolu lisesi Müdürlüğü
4. Satır : 12. Sınıflar Koordinatörlük Listesi yazacak...( diğer sayfa 2 deki yazdırdan farkı bu defa ,satır yüksekliği yok olduğu gibi )
sayfa sonuna : son1 : 2014/2015 Eğitim Öğretim yılında 3308 sayılı kanun gereğince ( çıktı alınan tarih otomatik ) tarihinden geçerli olmak üzere
son2.satıra : Bilgilerinizi ve gereğini rica eder, başarılar dilerim.
son3.satıra: boş
son4 satıra: Mustafa ORBAY Uygundur
son5. satıra: Koordinatör Müdür Yardımcısı ( çıktı tarihi otomatik )
son 6. satıra: Salih AYDIN
Okul MÜDÜRÜ
Hocam , bir ilave yapabilirmiyiz.... emeğinize Allah CC rağzı olsun
Sayfa 1 e bir açılır pencere daha yapcaz ( gene öğretmen isimlerini seçmek için ) bu defa diğer açılır pencereden farkı, seçilen ismi sayfa 2 ye aktarmak yerine, sayfa 1 de süzüp gösterecek ve yazdıracak ( Süz seçeneğindende yapabiliriz ama yazdırırken sorun oluyo )
Yazdırırkende, sayfa başına : 1. satır: TC
2.satır: Ankara Valiği,
3.satır: Sincan imkb Mesleki ve Anadolu lisesi Müdürlüğü
4. Satır : 12. Sınıflar Koordinatörlük Listesi yazacak...( diğer sayfa 2 deki yazdırdan farkı bu defa ,satır yüksekliği yok olduğu gibi )
sayfa sonuna : son1 : 2014/2015 Eğitim Öğretim yılında 3308 sayılı kanun gereğince ( çıktı alınan tarih otomatik ) tarihinden geçerli olmak üzere
son2.satıra : Bilgilerinizi ve gereğini rica eder, başarılar dilerim.
son3.satıra: boş
son4 satıra: Mustafa ORBAY Uygundur
son5. satıra: Koordinatör Müdür Yardımcısı ( çıktı tarihi otomatik )
son 6. satıra: Salih AYDIN
Okul MÜDÜRÜ
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.