• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satır dolu ise yükselt,boş ise sil

Excel Vers. ve Dili
2007,5
Değerli arkadaşlar, aldığım kodlara ilave edilmek üzere,, ( araddım böyle bişi göremedim )

sayfa 2 de , ilk ve son 5 satır hariç ( başta başlık sonda imza isimleri var )

satır dolu ise, dolu satırın yüksekliğini 60 yap, boş ise satırı sil, diye bi kod lağzım

( dolu satırlarda kaşe basma yeri olduğu için, satır yüksekliği büyük olacak )

ikinci sayfaya taşarsa yazdırma, bu ilk ve son 5 satır sabitleride taşınacak ikinci sayfaya

teşekkür.....

. . .

Örneğin tablonuz 3 sayfa oldu.
İlk ve son 5 satır, 3 sayfada da çıkacak mı.
Yoksa ilk 5 satır 1.sayfada ve son 5 satır 3.sayfada mı çıkacak.

. . .

evet sayfa 2 deki ilk ve son 5 satır ortak çıkacak.... ( kaç sayfaya taşarsa o kadar bu ortak satırlar çıkacak)

şu anda , listeden bir ismi süz forma aktar, başlığında konuya örneği eklemiş ve gerekli kodları almıştım.

yeni olarak: sayfa 1 deki, istenilen bilgiler sayfa 2 ye aktarılınca ( buraya kadar o konuda halledildi )
çıktıda kaşe yeri açılsın vede boş satır olmasın diye, ilk ve son 5 ortak satır hariç diğer dolu satırların yüksekliğini 50 - 70 yap ( bunu değiştirebilirim kaşe sığmazsa ) boş satırları sil kodu ekleyebilirmiyiz...

teşekkür

Kod elbette yazılır. Fakat örnek dosyanızı görmek daha sağlıklı olur. En azından boşa kürek çekilmez.

Allah CC Rağzı olsun, bizi çok zahmetten kurtardınız...Allah CC de sizi kurtarsın...

bu ilk ve son (sayfa2 deki) 5 satır sabit ya, onu nasıl ayarladınız, olur ya 5 satır yerine 6 satırı sabit yaptırısak ayarlamak için öğrenecem...

birde kodda 100. satira kadar yüksekliği 60 yap varda, boşları gizliyen kod hangisi çok merak ettim

Teşekkür

Son düzenleme:
Amin Allah Cümlemizden Razı olsun.

Üst Satırlar için $1:$5 olanı
$1:$6 yaparsanız 1 ve 6. satır üst bilgi olur.

Ekli dosyalar

• Üst Satırlar İçin.jpg
    Üst Satırlar İçin.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 6
  • Alt Bilgi için.jpg
    Alt Bilgi için.jpg
    235.8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Sayfa2 de yukarıda Dosya - Sayfa Yapısı tıklayıın pencere açılıcaktır.

Hocam, sayfa 2 de, tekrar eden alt satır, Müdür yazısı üstte adı altta olacak şekilde ayarlıyom,
yazarken yan yana yazıyor, bi çözüm bulamadım...

2 - yine sayfa2 de yazdır a basınca direkt yazdırmıyo baskı önizleme açıyor, kapatınca yazdırıyor...diret yazdıramazmı

çok Teşekkür...

hocam altın üyelik istiyo,

hem hocam biz ayarlıyamıyacakmıyız onuda anlatırmısınz, yani altta tekrar eden satırı o ayardan değiştirince olmuyomuydu

teşekkür

12:08 de dosyayı ekledim
12:36 da eklemeyi unutmuşsunuz diyorsunuz.
Dikkatinizden kaçtı galiba
işler yoğun olmalı.

Dosyanız Mesaj 15 te.

Son düzenleme:
Geri