• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satır çoğaltma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miromax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
merhaba ,
listede sıralanmış ürünler bulunmakta A 3 ten başlayarak B,C,D,E,F,G,H,I dahil bir ürünün içeriğini kapsamaktadır,Her ürün için bir aşağıdaki ürünü veya ürünleri silmeden çeşitli sayılarda satır çoğaltmasını kolay yoldan nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
merhaba ,
listede sıralanmış ürünler bulunmakta a 3 ten başlayarak b,c,d,e,f,g,h,ı dahil bir ürünün içeriğini kapsamaktadır,her ürün için bir aşağıdaki ürünü veya ürünleri silmeden çeşitli sayılarda satır çoğaltmasını kolay yoldan nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

satır ekleyeceğiniz satırın sol kısmındaki rakamın üzerine mouse ile gelin ve sağ tuşla "ekle" yi işaretleyin.

onu anladım ancak tek tek yapılması gerekiyor,ben aşağıya çekerek tek tek çoğaltmak değilde 50 tane veya daha farklı sayılarda çoğaltarak bir aşağısındaki diğer ürünü aşağıya sürüklemek istiyorum ,bu mümkünmü?

onu anladım ancak tek tek yapılması gerekiyor,ben aşağıya çekerek tek tek çoğaltmak değilde 50 tane veya daha farklı sayılarda çoğaltarak bir aşağısındaki diğer ürünü aşağıya sürüklemek istiyorum ,bu mümkünmü?

evet mümkündür. Aynı işlemi artırmak istediğiniz satır sayısı kadar en soldaki sayılar üzerinde İŞARETLEME YAPTIKTAN SONRA sağ tıklayarak ekle deyin. Artırmak istediğiniz kadar satır artıracak. Hangi satırdan itibaren olacağını siz belirleyin.

Geri