Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu proğram alıntı bir proğram ve ben bunu okuluma uyarlamaya çalıştım.ekders sayfasından KBS sayfasına aktardıktan sonra boş olan satırları silmek istiyorum.Boşlukları Al butonunu nasıl aktif hale getirebilirim
Ekders sayfasında ait olduğu ay kısmında yazan rakamı F5 satırında Ay ismi (Nisan) olarak görünmesini sağlayabilir miyiz. Eğer bunu yapabilirsek ve KBS oluştur a tıkladığımızda o isimle kaydetme şansı olabilir mi acaba.Bu dosyaları daha sonra ay ay bir arada toplamak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
asr35 hocam elinize sağlık çok güzel olmuş.sadece oluşturulan kbs dosyasının adı yine aynı hep şubat 2014 oluyor.seçilen ayın ismi olma ihtimali olabilir mi acaba.Bir de oluşturulan kbs dosyasında yıl ay bölümü olmaması gerekiyor.çünkü kbs ye aktarırken formatı gereği aktarım yapmıyor.Size de çok zahmet verdim.kusuruma bakmayın
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.