• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır birleştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın Truvali biliyorum sizi bayağı uğraştırdım.Vede bıktırdım.Aklıma birşeyler geldikçe sonradan değiştiriyorum.Sizden Allah razı olsun usanmadan,bıkmadan ve de hiç tepki vermeden yardımcı oluyorsunuz.Ellerinize sağlık.sizden yine çekinerek yardım almak zorunda kaldım.Ekteki örnek dosyamda açıklamalar kısmı ekledim.Verileri çağırıyorum .fakat kayıttan alıp birtürlü arşive gönderemiyorum.dosyayı yeniden düzenleyip gönderirseniz çok makbule geçer

Tekrar merhaba.Yok ne bıkması ben de yaptıkça kendim de öğreniyorum ;-)) son halini ekliyorum dosyanın.Bayağı bir değişiklik yaptım kodlarda ve hataları düzelttim.Yardımcı sütun kullandım "Sıra No" isiminde.Bu sütuna siz birşey yazmayacaksınız otomatik numara verilecek.Açıklamalar ve notlar kısmı da alt tarafa alındı ve "KAYIT" sayfasına aktarılıyor butona basınca.Ben denedim bir sorun çıkmadı siz de bakın birşey olursa tekrar bakarız yine ;-)

Ekli dosyalar

Sayın Turuvali çok teşekkür ederim ellerinize sağlık .Yalnız notlar kısmını f17:m34 hücreleri arasında yaparsanız memnun kalırım .çünkü bunu ben diğer asıl dosyama uyarlayacağım.Sayın Turuvali son olarak acaba sil,değiştir,aktar,arşiv makrolarının bulunduğu kayıt,arşiv,veri girişi sayfalarını sayfa koruma yaptığım zaman hata veriyo.bunlarıda düzenleme fırsatınız olursa çok makbule geçer saygılar

Son düzenleme:
Sayın Turuvali çok teşekkür ederim ellerinize sağlık .Yalnız notlar kısmını f17:m34 hücreleri arasında yaparsanız memnun kalırım .çünkü bunu ben diğer asıl dosyama uyarlayacağım.Sayın Turuvali son olarak acaba sil,değiştir,aktar,arşiv makrolarının bulunduğu kayıt,arşiv,veri girişi sayfalarını sayfa koruma yaptığım zaman hata veriyo.bunlarıda düzenleme fırsatınız olursa çok makbule geçer saygılar

Notlar kısmını dediğiniz gibi yaptım.KAYIT ve ARŞİV sayfaları korumalı oldu,VERİ GİRİŞİ sayfasına giriş yapıldığı için koruma yapılmaz sadece hücrelere yapılabilir.Koruma şifresi olarak ben 12345 yaptım,kodlara bakıp siz 12345 yerine kendi şifrenizi yazın.VERİ GİRİŞİ sayfasında ve Modüllerdeki kodlarda dediğim gibi kendi şifrenizi değiştirin.

Ekli dosyalar

Sayın Turuvali veri girişi sayfasında d5 hücresini koruma yapabilirmiyiz sadece

Tekrar merhaba.Yok ne bıkması ben de yaptıkça kendim de öğreniyorum ;-)) son halini ekliyorum dosyanın.Bayağı bir değişiklik yaptım kodlarda ve hataları düzelttim.Yardımcı sütun kullandım "Sıra No" isiminde.Bu sütuna siz birşey yazmayacaksınız otomatik numara verilecek.Açıklamalar ve notlar kısmı da alt tarafa alındı ve "KAYIT" sayfasına aktarılıyor butona basınca.Ben denedim bir sorun çıkmadı siz de bakın birşey olursa tekrar bakarız yine ;-)
Sayın Turuvali bir önceki mesajınızda kayıt sayfasından çağırmış olduğum verilerde değişiklik yapıp tekrar aktarma butonuna bastığımda aynı sıra nonun üzerine kayıt yapıyordu şimdi ise yeniden sıra numarası veriyor.değiştir me butonuna basmadan bu işlemi yapıyordu

Sayın Truvali isteklerim biraz sınırı aştı galiba birde arşive gönderirkende verilen sıra numarasıda arşive gönderilebilirmi?

Sayın Turuvali çok teşekkür ederim.Sizden Allah razı olsun elinize sağlık sizede iyi geceler

Sayın Truvali sanırım gene sizi rahatsız etmek zorunda kaldım.bazen f17 hücresine not yazmadan aktarma yapıyorum.bazende not yazıp aktarma yapıyorum.aktar dediğimde veriler not yazılmayan hücrede nerede boşluk bulursa o satıra geçiyo .aynı satırda işlem yapmıyo.yani no t varsa da yoksada kendi satırına katarılması gerekirken başka satıra geçiyor.son olarakta kayıt sayfasındaki sıra numarasının aynısını arşivdeki a sutununa verebilirmi değiştirmeden kayıttaki neyde arşivdeki sıra numarasıda o olacak

Son düzenleme:
Sayın Truvali sanırım gene sizi rahatsız etmek zorunda kaldım.bazen f17 hücresine not yazmadan aktarma yapıyorum.bazende not yazıp aktarma yapıyorum.aktar dediğimde veriler not yazılmayan hücrede nerede boşluk bulursa o satıra geçiyo .aynı satırda işlem yapmıyo.yani no t varsa da yoksada kendi satırına katarılması gerekirken başka satıra geçiyor.son olarakta kayıt sayfasındaki sıra numarasının aynısını arşivdeki a sutununa verebilirmi değiştirmeden kayıttaki neyde arşivdeki sıra numarasıda o olacak

Merhaba ben denedim ben de bir sorun çıkmadı.Siz kendi asıl çalışmanıza uyarlarken kodları değiştirmediniz heralde,her dosya yüklememde kodlarda değişiklik oluyor.Son dosyayı ekliyorum bütün kodları asıl çalışmanıza kopyalayın sorun çıkmaz.Dediğinizi gibi Arşiv sayfasında da sıra no veriliyor.

Ekli dosyalar

SAyın Truvali 1.kayıtta not böülümüne kayıt yapmadım.2.kayıtta not bölümüne kayıt yaptım.2.kaydın notunu 1.kayda veriyo son dosyanızdada aynı.

SAyın Truvali 1.kayıtta not böülümüne kayıt yapmadım.2.kayıtta not bölümüne kayıt yaptım.2.kaydın notunu 1.kayda veriyo son dosyanızdada aynı.

Tamam nedenini buldum,Notlar kısmını ben önce açıklamaların altına almıştım d23 hücresine siz daha sonra asıl çalışmama uyarlayacağım dediğiniz için f17:m34 aralığına almıştık ve kodlar o yüzden d23 e göre kalmış ;-)) çok şartlı kontroller olduğu için karıştı biraz ehehe.Şimdi düzelttim bu dosyada.Yalnız şimdiden söyleyeyim Arşiv dosyasına da sıra numarası veriliyor.Kayıttaki sıra no ile aynı olsun dediniz o yüzden bazı kayıtların sıra no aynı olabilir.Çünkü Kayıt sayfasında silme olduğu zaman satır siliniyor ve numaralar karışıyor.Bunu önlemek için artan sıralama yaptırdım KAYIT sayfasında silme işleminden sonra.

Ekli dosyalar

Sayın turuvali ellerinize sağlık.Tam istediğim şekilde olmuş Allah razı olsun sizden

Geri