• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Satır atlayarak rank (sıralama ) bulmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brazera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2002
Merhaba
daha öncedende bir cok defa yardımınızı alarak cogu zorlukların üstesinden gelmemi sagladınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum , ve sizden Rank (sıralama )konusu hakkında bir yardımda daha bulunmanızı yeniden rica ediyorum , ben kendimce hazırladıgım tablomu ekte bilginize sunuyorum , yardımlarınız için şimdiden teşekürlerimi sunuyorum

Ekli dosyalar

yardım edebilecek biri varsa sevinirim , konu benim için cok önemli yardımınızı rica ediyorum

Verileri, B tablosuna olması gerektiği şekilde yerleştirip tekrar eklermisiniz.

ekte tabloda yapmak istedigim sekilde acıklamamı ekledim ,var olan ana menüler altındaki , gercek , tahmin, geçmiş menülerinin altındaki degerlerin kendileri arasındaki , yani ahmetteki sıra 10 daki gercegin ali ve mehmetteki sıra 10 daki gercek degerlerine göre kacıncı sırada oldugunu , bununla beraber diger degerlerinde kendi aralarında sıralamasını bulmak istiyorum

Ekli dosyalar

Lookup ile birden fazla şartta baglı olarak arama yapmak

Merhaba
ekte hazırlmıs oldugum tablodada göreceginiz üzere , sıra ve aylardan olusan iki sart arasında veriler bulunmaktadır , bu iki şarta baglı olarak istenilen verileri bulmak istiyorum , tablomu inceleyerek cevap vermenizi rica ediyorum

Ekli dosyalar

Geri