• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

satınalma takip programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JaNeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel
merhaba... ben excel üzerinde bir satınalma takip programı yapmak istiyorum.. aşağıda bir örnek verdimm.. ama bana göre çok sıradan birşey oldu.. sizde inceyelip birşeyler ekleyebilir.. görsel ve verisel olarak dahada zenginleştirebilirmisiniz...

Ekli dosyalar

Satınalma

Merhaba,
Ekte, firmamızda kullanmış olduğumuz dosyalar yer almakta. Biraz makro bilginiz varsa kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Dosyanın çalışma prensibi hakkında bilgi edinmek isterseniz özel mesaj atın lütfen.

Ekli dosyalar

arkadaşlar tekrar yardım...
seismic arkadaşın verdiği belgeyi iki gün kullanmaya çalıştım ama uygun olmadı.. benim aynı form üzerinde değerlendirme yapabilmemde gerekli .. tekrar farklı bir fikri olan varsa yardımcı olabilirmi...

Merhaba,
Ekte, firmamızda kullanmış olduğumuz dosyalar yer almakta. Biraz makro bilginiz varsa kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Dosyanın çalışma prensibi hakkında bilgi edinmek isterseniz özel mesaj atın lütfen.

Program tam oalrak nasıl çalışıyor. Sanırım makroalrda çalışmıyor

sn ozgurpeh, ben o mesajı atalı 6 yıl olmuş, inanın hatırlayamıyorum nasıl birşey olduğunu :) dosyayı da indiremiyorum çünkü altın üyeliğim yok.

Tamam ne istediğinizi kısaca tarif edin bakmaya çalışayım.

Not: Tuşlara basınca makroların hata vermesinin nedeni PDF Creator referansı. VBA penceresinde Tools/References tıklayıp açılan listede Missing Pdf Creator yazan kutunun işaretini kaldırmalısınız.

Ne kadar güzel, paylaşılan bir bilgi 6 yılda geçse 60 yılda geçse değerini kaybetmiyor :)

Tamam ne istediğinizi kısaca tarif edin bakmaya çalışayım.

Not: Tuşlara basınca makroların hata vermesinin nedeni PDF Creator referansı. VBA penceresinde Tools/References tıklayıp açılan listede Missing Pdf Creator yazan kutunun işaretini kaldırmalısınız.

Merhaba öncelikle teşekkürler. Şimdi Mail Gönder butonuna bastığımızda

pdfjob As PDFCreator.clsPDFCreator bölümünü işaret eden bir hata veriyor.

Sizin söylemiş olduğunuz Pdf Creator işareti kaldırmış olmama rağmen hata verdi.

Geri