• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şartlı veri çağırma yardım.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Selamlar Arkadaşlar;

Nasıl anlatayım bilemedim excel dosyamı ben hazırladım ama nasıl yapacağımı bilmediğimden yardıma ihtitacım var.

Okulda düzenlenecek kurslara ait öğrenci listelerini ve istatistiğini tutmak istiyorum tek eksiğim liste oluşturmak gibi geldi bana...

Şunu istiyorum:

LİSTE sayfasına öğrencinin adı soyadı, sınıfı, almak istediği dersleri ve ortalamasını bulduktan sonra LİSTE sayfasındaki yazdığım ders isimlerine göre ilgili dersin sayfasına otomatik olarak verileri aktarsın.

Örnek:

Almak istediği dersler olarak Türkçe,Matematik, İngilizce yazarsam ilgili derse ait sayfaya aktarsın ve liste sayfasının her satırında aynı işlevi görsün.Anlatabildim umarım.Teşekkürler şimdiden...

Dosya ektedir.

http://s3.dosya.tc/server3/2mgnxm/KURS.zip.html

muygun hocam eline sağlık istediğim gibi ama şöyle bir hata var hata da değil sanırım benim yanlış ifade etmemden kaynaklı yıl sonu notları dersin yıl sonu notu değil karne yıl sonu ortalaması yazacağım oraya yani 4. sınıf 5. sınıf 6. sınıf 7. sınıf 8. sınıf... bu durumda ortalamaya göre küçükten büyüğe sıralama yapmak istediğim sütun ORTALAMA sütunu olacak ya da istersen sıralamayı iptal ederek direk tasnif yapsın ona da minnettar kalırım. Bu durumda ortalama notlarını yazmazsam istediğimi yapmış mı oluyorum sanki?

sakman26 hocam eline emeğine yüreğine sağlık gerçekten çok güzel hazırlanmış bir excel ama amaca hizmet etmiyor sanırım beni yanlış anladın tekrardan hazırlar mısın diyemiyorum bu kadar emeğe utanıyorum...

Aynen hocam çok teşekkür ederim.Eline sağlık

Geri