• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şartlı toplam

adainsaat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 - Türkçe
Selamalr.. Bir sütünda yer alan değerin karşılığına gelen sayıların toplamını başka bir hücrede görmek istiyorum.Daha ayrıntılı açıklama ekteki Çalışma_1 dosyasında vardır.Yardımcı olursanız sevinirm.Şimdiden teşekkürler..

kolay gelsin

Selamalr.. Bir sütünda yer alan değerin karşılığına gelen sayıların toplamını başka bir hücrede görmek istiyorum.Daha ayrıntılı açıklama ekteki Çalışma_1 dosyasında vardır.Yardımcı olursanız sevinirm.Şimdiden teşekkürler..

dosyanız ekte

merhaba
B26,B27,B28 hücrelerine aşağıdaki formülleri yazınız
=ETOPLA(A2:B23;A26;B2:B23)
=ETOPLA(A2:B23;A27;B2:B23)
=ETOPLA(A2:B23;A28;B2:B23)

ben daha önce cevapladım ben daha önce cevapladım eyoo eyooo:):) saygılar uzmanamele:) kolaygelsin

çok güldüm yaaa toplamlarını alacağıma kendisini saydırmışım:):):) ama yine de biliyorum:)

Yardımınız için teşekkür ederim ama sanırım yanlış anladınız ya da ben anlatamadım. Benim isteğim Kaç A kaç B olduğu değil, Kaç tane A varsa onların karşılığı olan sayıların toplamı. Sizin yolladığınız dosyada sütünda yer alan A,B ve C lerin toplam sayısı yazıyor sanırım..

şimdi oldu

Yardımınız için teşekkür ederim ama sanırım yanlış anladınız ya da ben anlatamadım. Benim isteğim Kaç A kaç B olduğu değil, Kaç tane A varsa onların karşılığı olan sayıların toplamı. Sizin yolladığınız dosyada sütünda yer alan A,B ve C lerin toplam sayısı yazıyor sanırım..

dosyanız şimdi ekte:)

Uzmanamele ve Hrknp bu formül benim de çok işime yaradı.Bu forumu her kim düşündüyse çok çok tşekkürler.

Selamlar

Geri