• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şartlı düşeyara

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba.
Ben düşeyara fonksiyonunu bir şarta bağlayarak yapmak istiyorum.
Yani istediğim şart sağlanırsa düşeyara fonksiyonu istediğim değeri bulsun ve bana getirsin.
Örnek dosyam ektedir.

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sayın Sert Unsuz;
İstediğiniz kodu ve terihi girdiğiniz zaman adeti hücrede görebilirsiniz.

Dosyanız ektedir.

Hocam çok teşekkür ederim.
Fakat;
Ben tam olarak o tarihe değil o tarih aralığına girenleri çekmek istiyorum ama olabilir mi?

Hocam çok teşekkür ederim.
Fakat;
Ben tam olarak o tarihe değil o tarih aralığına girenleri çekmek istiyorum ama olabilir mi?

Merhaba
J4 hücresine
Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(İNDİS($D$2:$D$1000;TOPLA.ÇARPIM(KAÇINCI($G$4&$H$4&$I$4;
$A$2:$A$1000&$B$2:$B$1000&$C$2:$C$1000;0));1));"";İNDİS($D$2:$D$1000;
TOPLA.ÇARPIM(KAÇINCI($G$4&$H$4&$I$4;$A$2:$A$1000&$B$2:$B$1000&$C$2:$C$1000;0))
;1))
Bu formülü yazarak dener misiniz_?

Merhaba arkadaşlar bana acil yardım lazım
sorum şu
1 - ben bir dershanede çalışıyorum ve öğrencilerin eksık yada yanlış yaptıgı sorularuı bire birle çalıştırmak istiyorum bunun için

öğrencilerin cevap anahtarı ile doğru cevap anahtarlarını karsılastırıp
yanlış yapan öğrencileri bana liste halınde verecek bı program lazım

not: sorular av b gurubu şeklinde yanı cevap anahtarları farklı bunlarıda karsılastıracak
örneğin a da 1. soru eş anlamlı sozcukken aynı soru b grubunda 4. soru oal bılrı

istedıgım su ornegın ahmet ve mehmet türkçe 2. soruyu yanlış yaptılar baska bı sayfada bana alt alta yazacak bu ve ben kımler hangı soruları yanlıs yapmıslar gore bılıp ona gore ders dagılımı yapmayılım bu mumkun bılıyorum ama nasl yapcam

Merhaba,

Sn. mesutparlak,

Lütfen forum kurallarını okuyun. Mesajlarınızı geri dönüşüm kutusuna taşımak zorunda kalıyoruz.

Merhaba arkadaşlar bana acil yardım lazım
sorum şu
1 - ben bir dershanede çalışıyorum ve öğrencilerin eksık yada yanlış yaptıgı sorularuı bire birle çalıştırmak istiyorum bunun için

öğrencilerin cevap anahtarı ile doğru cevap anahtarlarını karsılastırıp
yanlış yapan öğrencileri bana liste halınde verecek bı program lazım

not: sorular av b gurubu şeklinde yanı cevap anahtarları farklı bunlarıda karsılastıracak
örneğin a da 1. soru eş anlamlı sozcukken aynı soru b grubunda 4. soru oal bılrı

istedıgım su ornegın ahmet ve mehmet türkçe 2. soruyu yanlış yaptılar baska bı sayfada bana alt alta yazacak bu ve ben kımler hangı soruları yanlıs yapmıslar gore bılıp ona gore ders dagılımı yapmayılım bu mumkun bılıyorum ama nasl yapcam

Merhaba
2005 üyesisiniz hala form'a alışamamışsınız garip.
Lütfen sorunuzu yeni bir başlık açarak sorunuz. Ayrıca konu başlığı sorunuzu açıklayacak şekilde giriniz.

Merhabalar,

Ekteki dosyada iki şarta bağlı düşeyara yapılması gerekiyor ancak başaramadım.

Yardımlarınızı istirham ediyorum.

*FIYAT sayfasında ki firma ve malzeme ye göre birim alış fiyatını, SATIS sayfasında ki birim alış hanesine yazmasını istiyorum

* Şartlı düşeyara ve şartlı toplama başlıklarında aradım benzer bir soruya denk gelmedim, maalesef.

Ekli dosyalar

Bu şekilde değil maalesef.

"SATIS" sayfasına firma ve malzeme bilgilerini gireceğim, formül "FIYAT" sayfasında karşılıklarını bulmalı.

Çok teşekkürler, elinize-emeğinize sağlık.

Ekte ki dosyada son hali var #DEĞER! hatası olan hücreleri nasıl giderebilirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yukarı taşımak için yazıyorum, son raddeye gelmişken yardımlarınızı rica ediyorum.

Sn.serdar_smyrna,

Dosyanız eklidir, inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Geri