• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

şartlı bir sayfadan diğer sayfalara veri aktarma

sorunn

arkdaşlar benim problemim şu ben sayfalar arasında verilerin otomatik olarak yazılmasını istiyorum yani sayfa 1 de yazdığım bilgilerin aynı olanını diğer sayfada gördüğünde bilgileri oraya aktarsın bunu yapmak için hangi formülü kullanmalıyım şimdiden teşekkür ederim

arkdaşlar benim problemim şu ben sayfalar arasında verilerin otomatik olarak yazılmasını istiyorum yani sayfa 1 de yazdığım bilgilerin aynı olanını diğer sayfada gördüğünde bilgileri oraya aktarsın bunu yapmak için hangi formülü kullanmalıyım şimdiden teşekkür ederim

Örnek bir dosya ekleyin hangi aynı bilgileri gördüğünde hangi sayfaya aktaracağını görelim yardımcı oluruz.

Kolay Gelsin

Sayın Bedri Hocam çok teşekkür ederim. Çalışmayı kendi tabloma uyarladım çok işime yaradı. Ama formülü tam olarak anlayamadım. Kısa da olsa açıklayabilir misiniz?

Bedri ustam ellerine sağlık süper bir çalışma olmuş ama ben formulasyonun içinden çıkamadım. Bana bir açıklama olarak geçermisin. Hücre uçlarının nereye bağlandığını çözemedim. Sana Çok zahmet olacak biliyorum ama anlayarak yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Bedri ustam ellerine sağlık süper bir çalışma olmuş ama ben formulasyonun içinden çıkamadım. Bana bir açıklama olarak geçermisin. Hücre uçlarının nereye bağlandığını çözemedim. Sana Çok zahmet olacak biliyorum ama anlayarak yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Konunun üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş ve konu içerisinde farklı konuda işlenmiş. Sizin sorunuzun GENEL sayfasından aylar sayfalarına ayırma formülü ile ilgili olduğunu düşünüyoru. GENEL sayfasında beyaz yazıldığı için görünmeyen K sütunu var burada tarihler metine çevriliyor ve her ay sayfasında A1 hücresinde ay ismi yazılı formül içerisinde GENEL!$K$2:$K$1000=$A$1 eşlemesi bu şekilde yapılıyor INDIS ilede getirilecek sutun belirleniyor.

Kolay Gelsin

benzerbirdurum

Örnek bir dosya ekleyin hangi aynı bilgileri gördüğünde hangi sayfaya aktaracağını görelim yardımcı oluruz.

Kolay Gelsin

bende benzer bir cvp arıyorum..açıklamalar sayfada

Ekli dosyalar

Sayın bedri41, birer satır atlayarak sıralayabilir miyiz?

Geri