Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şartlara uyan satırları diğer ilgili sayfalara taşıma
Aynı kelime ile başlayan firma isimlerinin bilgilerini şarta uyuyorsa ilgili firma sayfasına taşmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
muygun hocanın GIRIS sayfasında kullandığı formülden ilhamla değişik bir çözüm uyguladım. Belki üstadlar iki ayrı formüle gerek kalmadan da bir çözüm üretebilirler.
Dosyanız ektedir.
Sn. muygun, Sn. Bedri41 yardımlarınız ve çözümleriniz çok teşekkür ederim. Bedri41 hocanında dediği gibi GIRIS sayfasına formül yazılmadan bir çözüm yapılabilirse çok iyi olacak zira bu sayfaya verileri başka bir dosyadan makro ile kopyala yapıştır şeklinde aktarıyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.