• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şartlara göre Süz yapma kodu...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan manly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Ekte gönderdiğim dosya çalıştırıldığında açılan userform üzerindeki " Şartlara Göre Süz " butonunun şartları bana ait olmak üzere karışık süz yaptırmak istiyorum...

Süz olayı 3 süzden oluşacak, sütunları ve verileri seçme hakkı bana ait olacak..süzme işi sonunda veriler SÜZ sayfasına kopyalanacak...

Ekli dosyalar

Merhaba
Sorunuza gene yanıt verecektim ama açıklamalarınız bana yeterli gelmedi.
Süzmeyi neye göre yapacaksınız_? Hangi sütuna göre yapacaksınız_? Verileri süzdüğünüzde süz sayfasındaki veriler ne olacak_?
Bunlar şimdilik aklıma gelenler

Süzme işini C D F W Z sütunlarına göre yapacağım.... Şartla yine bana ait olacak Verileri süzdüğümüz de SÜZ sayfasına tüm veriler kopyalanacak...

Süzme işini C D F W Z sütunlarına göre yapacağım.... Şartla yine bana ait olacak Verileri süzdüğümüz de SÜZ sayfasına tüm veriler kopyalanacak...

Süzülen veriler mi kopyalanacak. Birde bu sütunlardaki verileri siz aklınızda mı tutacaksınız da ona göre süzeceksiniz_?
Yok aklımda tutamam derseniz size tavsiyem bir userform oluşturun içine 5'adet combobox ekleyin ve bir commanbutton ekleyin. sizin seçtiğiniz verileri aktarsın.
Birde sadece 3 kıstas mı girilecek sadece böyle ise 3 adet combobox oluşturun ve commanbutton oluşturun.

Evet süzülen veriler kopyalanacak
Sütunlardaki veriler açılır menü olup seçersem daha iyi olur, değişik veriler akılda tutmak zor...
3 kıstas yeter..
Dediğiniz userform hazır dosya ekte sadece kod lazım...

Ekli dosyalar

Evet süzülen veriler kopyalanacak
Sütunlardaki veriler açılır menü olup seçersem daha iyi olur, değişik veriler akılda tutmak zor...
3 kıstas yeter..
Dediğiniz userform hazır dosya ekte sadece kod lazım...

Userform'a 3 tanede Label ekledim
Her sütunu seçebilirsiniz
Eki inceleyin

Ekli dosyalar

Hocam çok teşekkürler..Ellerinize sağlık...

Son düzenleme:
Geri